in

Porečke ritmičarke na izletu prije ljetne stanke i medalje za Petru i Gresu

Klub ritmičke gimnastike Poreč jučer je za svoje članove  organizirao edukativni izlet. Tako se 15-ak djevojčica pod vodstvom trenerica Natalije Tvrtković i Jane Oplanić uputilo prema Buzetu, a zatim prema najmanjem gradu na svijetu Humu. Hum je nekad bio jedan od najvažniji središta glagoljice te se i danas mogu naći razni spomenici glagoljici. Od Huma su se uputile na pješačenje prema Kotlima, selu bez stalnih stanovnika poznatom po Rečini i njenim kotlastim udubinama, te mlinarskoj prošlosti.

Na ovom zajedničkom druženju  trenerica Jana je podijelile i medalje pristigle iz Karlovyh Vivari koji su organizirali 1. Carlsbad Home Cup  na kojem je online sudjelovalo oko 400 gimnastičaki iz Europe. Juniorka Petra Belević je osvojila 1. mjesto u kategoriji juniorki, Gresa Ramadani 2. mjesto u kategoriji kadetkinja.

Gresa je ujedno osvojila i 1. mjesto prema lajkovima publike. Klub sad ide na dvotjedni odmor, a 13.07. započinju sa ljetnim kampom koji će trajati do kraja srpnja pod vodstvom trenerice Ane Vukoje, a u kolovozu počinju sa redovnim treninzima i ljetnim pripremama. 

MARČANA/PERUŠKI: Nestalog konja pronašao pas Ary

Veselo na Gradskom kupalištu: Otvoren Ljetni kamp Grada Poreč