in

Porečki Lionsi podijelio 10.000 kuna potrebitim osobama za ljepši Božić

Foto Lions klub Poreč

Lions klub Poreč je održao svoju akciju Dobro je činiti dobro koja je organizirana u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana, a koja je bila namijenjena članovima Društava invalida Poreč, Centru za inkluziju i djeci koja se nalazi kod udomitelja, a o njima brine udruga Oaza iz Rovinja.

Lions klub Poreč donacija
Foto Lions klub Poreč

-Uručili smo donacije tajnici Društva invalida Poreč Sandri Brečevac za dvije obitelji – bonove za kupovinu hrane, a za dvije obitelji ćemo platiti po dvije rate struje. Također smo uručili bonove i tajnici Udruženja slijepih podružnica Poreč Olimpiji Meden i udruzi Oaza. Centar za inkluziju je dobio neophodnu opremu za njihov rad.

Sredstva prikupljena na štandu donirali su mnogobrojni građani Poreča i donatori na čemu im se zahvaljujemo kao i Usluzi Poreč na ustupljenom prostoru i štandu, kaže tajnik Lionsa Zlatko Janković-Miloš.

Posebna zahvalnost ide Gradu Poreču i gradonačelniku Lorisu Peršuriću koji svesrdno podržava njihov rad i nastojanja da pomognu sugrađanima kojima je pomoć potrebna.

Grad Poreč donirao je 10.000 kuna povodom naše akcije koje ćemo također donirati najugroženijim obiteljima i udrugama za najnužniju opremu za rad.

Naša akcija na porečkom tržnici je urodila plodom i radujemo se da smo prikupljenim sredstvima barem malo obradovali 50 –tak osoba i uljepšali im predstojeći Božić, dodaje Janković-Miloš.

Iako i ove godine nije bilo njihovog tradicionalnog bala gdje su inače prikupljali svake godine velika sredstva za pomoć udrugama i pojedincima, ove godine su nizom malih akcija uspjeli prikupiti oko 50.000 kuna, podijeliti ih potrebitima i olakšati im svakodnevni život što smatramo velikim uspjehom. Hvala našim donatorima.

Sretan Božić i uspješnu Novu godinu svim građanima i donatorima želi Lions klub Poreč, rekao je tajnik Lionsa.

vrsar stolnotenisači

Stolnotenisači Vrsara jesenski prvaci 2. Hrvatske lige

maskice korona covid

U petak četiri preminule osobe, najmlađa je imala 54 godine