in

Porečki Lionsi prikupljaju donacije za slijepe i slabovidne

Foto Lions klub Poreč

Lions klub Poreč organizira u povodu Uskrsnih blagdana donacijsku akciju na Trgu slobode Poreč u razdoblju 13. do 15. travnja od 9 do 13 sati pod nazivom Dobro je činiti dobro.

Na štandu će biti izloženi prigodni predmeti izrađeni povodom Uskrsnih blagdana koje će se dobiti u zamjenu za donacije koje će se prikupljati za pomoć slijepim i slabovidnim sugrađanima.

-Slijepi i slabovidni su fokus Lionsa i naša briga za osobe s ovim invaliditetom je trajna. Ovom akcijom ćemo osigurati sredstva za osnovne životne potreba slijepih i slabovidnih sugrađana kao i za kupovinu uređaja koji će im pomoći i olakšati obavljanje svakodnevnih aktivnosti/tlakomjera, vaga, kompjutera, audio uređaja, javljaju iz Lions kluba.

Pozivaju sve građane da im se pridruže na Trgu slobode u Poreču uz bakalar i vino njihovih članova – poznatih istarskih vinara i da budu donatori u ovoj dobrotvornoj akciji.

Pozivaju i poduzetnike i institucije koji su voljni donirati određeni iznos da im se jave na mail tajnik@lions.hr  sa svojim podacima nakon čega će dobiti donacijski ugovor.

Foto Tanja Kocijančić

Detalji nesreće u Poreču: Nepropisno pretjecao kolonu pa sletio s ceste

Testiranje na Covid/Foto Grad Zagreb

Nove preporuke HZJZ-a vezano za karantenu nakon kontakta s pozitivnom osobom