in

Poreština bez većih šteta – Usluga čisti od ranog jutra, vatrogasci imali posla od Poreča do Funtane, Vrsara i Kaštelira

Foto Usluga Poreč

Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Poreč Denis Matošević veli da smo dobro prošli noćas, te da na području Poreštine nije bilo većih problema. Noćas su, naime, njihovi djelatnici imali 18 intervencija, od kojih 14 na području Poreča te po jednu u Višnjanu, Vrsaru, Funtani i Kašteliru. Mahom se to odnosi na uklanjanje stabala i grana s prometnica, a što se Poreča tiče imali su posla u kampovima gdje su grane i stabla pali na vozila i kamp prikolice. Nema ozlijeđenih.

-Sinoć je Poreč pogodilo nevrijeme praćeno grmljavinom i snažnim vjetrom. Naši su djelatnici od ranih jutarnjih sati na terenu te uklanjaju srušene grane, osiguravaju prohodnost prometnica, šetnica i čiste veće količine napadanog lišća i iglica koje je nanio vjetar. Na svu sreću nitko nije ozlijeđen, a prouzročena je tek manja materijalna šteta. U čišćenju i sanaciji prometnica i zelenih površina vrijedno rade svi naši djelatnici organizacijskih jedinica Pometanja i Hortikulture, poručuju iz Usluge Poreč.

Foto TZ Funtana

FUNTANA: Uz film “Cvrčak i Mravica” uživajte u još jednoj projekciji na plaži

Foto Biciklistički klub Poreč

Porečki biciklisti na XCM maratonu u Balama – Izvrsna Dijana Benković