in

Porezni i carinski inspektori opet na terenu u pojačanom nadzoru

Ilustracija

U razdoblju od 1. do 4. listopada 2020. ovlašteni službenici Ministarstva financija, Carinske uprave u suradnji s Poreznom upravom provode pojačane nadzore fiskalizacije na cjelokupnom području Republike Hrvatske.

U sklopu redovnih nadzornih aktivnosti ovlašteni službenici Ministarstva financija, Carinske uprave u suradnji s Poreznom upravom provode pojačane nadzore fiskalizacije na cjelokupnom području Republike Hrvatske u svrhu sprječavanja sive ekonomije i zaštite Državnog proračuna i poreznih obveznika koji uredno ispunjavaju svoje porezne obveze. Pojačane nadzore provode ovlašteni službenici obiju Uprava samostalno, ali i u suradnji s drugim nadzornim službama.

Pojačane nadzorne aktivnosti provodit će se u razdoblju od 1. do 4. listopada 2020.

Uz pojačane nadzore fiskalizacije provodit će se i postupci praćenja izdavanja i fiskaliziranja računa putem mobilnih uređaja u realnom vremenu.

Ministarstvo financija poziva građane kao i pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost da prijave sve nepravilnosti s kojima se susreću putem besplatnog telefona 0800-1222 ili putem e-maila javnost@carina.hr .

POREČ: Počinje zimska naplata parkiranja

Istarski Stožer objavio – U četvrtak imamo 1 pozitivnu osobu na Covid