in

Berba medalje za porečke ritmičarke – zlato za Ritu Gulić, Miju Tubaković i Gresu Ramadani

Proteklog vikenda u Ljubljani je održani MINI MIMI TOURNAMENT 2019. u ritmičkoj gimnastici na kojem se natjecalo oko 200 djevojčica iz pet europskih država: Italije, Njemačke, Rusije, Slovenije i Hrvatske.

Pod vodstvom trenerice Natalije Tvrtković i sutkinje Jane Oplanić  porečki klub ritmičke gimnastike predstavljalo je 13 natjecateljica koje su ostvarile odlične rezultate.

U 2011. godištu Rita Gulić je osvojila 1. mjesto u vježbi s obručem, Umma Ramadani 5. mjesto, te Olja Trbović 7. mjesto u vježbama bez rekvizita.

U 2010. godištu Mia Tubaković je osvojila 1. mjesto u vježbi s obručem, te 2. mjesto u vježbi bez rekvizita, Marie Lou Čugalj je osvojila 2. mjesto u vježbi sa loptom, a Kiara Beaković 3. mjesto u vježbi s obručem.

U 2009. godištu  Ava Asia Kanceljak je osvojila 2. mjesto, Lara Cramer 3. mjesto, Tena Čorić 4. mjesto, Lea Jugovac 5. mjesto, te Laura Čendak 6. mjesto, sve u vježbama s obručem.

U 2008. godištu Emili Radojković je osvojila 5. mjesto u vježbi s obručem, a najstarija Gresa Ramadani osvojila je 1. mjesto u vježbi s loptom i 2. mjesto u vježbi sa obručem.

VRSAR: Paolo Pulić osvojio prvo mjesto u Srdočima

Porečke kuglačice Marijana Liović i Nataša Ravnić izborile nastup na prvenstvu Hrvatske