in

BK Poreč organizirao još jednu full moon biciklijadu

Biciklistički klub Poreč organizirao je proteklog vikenda četvrtu ovogodišnju noćnu vožnju povodom punog mjeseca „Full moon biciklijadu” na kojoj je sudjelovalo 20-ak odraslih i petero djece.
Dužina staze bila je oko 30 km, a start biciklijade bio je u večernjim satima u uvali Peškera iz koje se išlo laganom vožnjom stazom 143 Parenzanom, te šumskim trailovima prema Velenikima, Kosinožićima i Jehnićima do Žbandaja i Radmani te do Valkarina i Starića.

-Putem smo morali savladati nekoliko izazova, kako bi rekao naš gradonačelnik Loris Peršurić, koji je zajedno sa sinom vozio Full moon biciklijadu. Stoga se vožnja neplanirano odužila do kasnih noćnih sati i možemo reći prerasla u pravu malu noćnu avanturu. Stoga smo odlučili od Starića cestom voziti natrag do Poreča i skratiti rutu.
Mjesec ovog puta zbog oblačnog vremena nije u svoj svojoj veličini osvjetljavao put cijelo vrijeme vožnje, ali bez obzira na to svi su sudionici po četvrti put bili oduševljeni noćnom vožnjom. Ako nas vrijeme posluži, možete očekivati sljedeću u rujnu, poručili su iz ovog kluba.

HTZ pokrenuo kampanju za promociju cikloturizma na domaćem tržištu

Bljakasta i fujkasta radionica u porečkoj knjižnici!