in

Bogati vikend za porečki Running Fox: Ivan Diklić osvojio dvije medalje – Odlični i najmlađi

Running Foxići u Medulinu

Bogat trkački vikend imali su članovi porečkog Sportsko rekreacijskog kluba Running Fox. U subotu je održano prvo kolo Ćićarija Trail Run, serije od šest utrka, koja svaku subotu posjećuje drugo živopisno mjesto na prekrasnoj Ćićariji. Prvo kolo održalo se u Račjoj Vasi gdje je nastupilo 50 natjecatelja. Ivan Diklić uvjerljivo je osvojio prvo mjesto istrčavši 25 kilometara s 1.000 metara ukupnog uspona za 2 sata i 5 minuta.

running fox poreč curice medulin
Foto Running Fox u Medulinu

Danas se u Medulinu održalo prvo kolo 17. izdanja Istarske zimske lige u trčanju. Članovi SRK Running Fox nastupili su s ukupno 25 članova.

Ivan Diklić Running Fox utrka u Medulinu
Ivan Diklić

Najprije su svoje utrke istrčala djeca i to od vrtića pa do 8. razreda osnovne škole. U kategoriji 1. i 2. razreda prvo mjesto kod djevojčica osvojila je Rija Mofardin, a odmah iza nje plasirala se Elisa Petretti. Kod dječaka drugo i treće mjesto osvojili su Filip Salaj i Giovanni Diklić. Chiara Petretti i Alen Mates osvojili su 3. mjesto u utrci za 5. i 6. razrede. Glavnu utrku dužine 7 kilometara istrčalo je 250 trkača, a sjajni Ivan Diklić zauzeo je 3. mjesto te tako ostvario dva postolja u dva dana.

running fox trkači u medulinu studeni 2021
Foto Running Fox

Ovaj aktivan vikend članova SRK Running Fox zaokružio je Maksimilian Korotaj, odradivši 25 kilometara dugačku treking utrku (KITA) koja se održala u okolici Višnjana.

bomba mina oprez policija mup ilustracija

POREČ: Na Garbini našli minobacačku minu!

tea i dora štetić ružica močibob žkk istra poreč

Poreč: Sestre Štetić državne prvakinje u tandemu!