in

DERBI U POREČU bez gledatelja: NK Jadran dočekuje Novigrad

Pred nogometašima Jadrana jedno je kolo u 3.HNL Zapad, ovoga puta protiv najbližih susjeda iz Novigrada. Derbi susret 10. kola počinje u 14 sati, a Porečani ga dočekuju u pozitivnom nizu, s 3 pobjede u nizu, te 7 utakmica bez poraza. Igrači Dalibora Šurana su svjesni da ih čeka teška utakmica, koja kao i svaki derbi nosi posebni naboj i draž, a najavljuje ga pouzdani branič Sandro Užila: 
“Prošle subote smo igrali još jedan derbi i nastavili naš dobar niz. Utakmica protiv Buja je bila malo slabijeg tempa, oni su se zatvorili, mi smo imali stalno posjed lopte, i na kraju su samo bitna 3 boda. Veselimo se novom derbiju i čekamo ga dobroj atmosferi, ne podcjenjujemo ih jer znamo da puno ovisi o nama i našem pristupu. Ovakve utakmice imaju uvijek veći podražaj i još ih je veći gušt igrati. Velika je šteta što se igra bez gledatelja pa će nam podrška naših Šajeta najviše faliti. Ekipa je odlično raspoložena, slažemo se izvan i na terenu, prava smo klapa, a mislim da je to jedna od bitnijih stvari u ekipnom sportu.” 

ZBOG POGORŠANE EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE UTAKMICA ĆE SE ODIGRATI BEZ PRISUSTVA GLEDATELJA. NA TEMELJU ODLUKA HNS-s i NSŽI DOZVOLU ULASKA NA STADION IMAJU SAMO SLUŽBENE OSOBE OBJE MOMČADI I OSOBE UKLJUČENE U ORGANIZACIJU UTAKMICE. 
NK JADRAN POZIVA SVE LJUBUTELJE SPORTA DA SE PRIDRŽAVAJU PREPORUKA KAKO BI SE EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA SMIRILA I KAKO BI OPET MOGLI UŽIVATI U SPORTSKIM NATJECANJIMA.

Veći dio članova Škole nogometa zbog blagdana Svih Svetih neće nastupati u svojim ligama. Mlađi i stariji pioniri će u subotu ugostiti NK Rovinj u Zelenoj laguni u 10:00 i 11:30, dok kadeti i juniori u ponedjeljak 02.11 gostuju u Rijeci. 

POREČ: Više od 900 sudionika u aktivnostima Mjesecu poduzetništvu

Nacionalni stožer: Od 9.287 testiranih 2.772 nova slučaja, 20 umrlih