in

Djeca iz Tara, Umaga i Novigrada na stolnoteniskom kampu

Od srijede do petka u novoj sportskoj dvorani u Novigradu održan je šesti po redu ljetni stolnoteniski kamp za najmlađe stolnotenisače i stolnotenisačice  Novigrada.

U radu kampa sudjelovali su i gosti iz susjednog stolnoteniskog kluba u Taru a kamp je uspješno organizirao i vodio trener novigradskog kluba Zoran Holik.

“Stolnoteniska sezona  ovoga vikenda upravo je započela  velikim stolnoteniskim turnirom u Novalji (Kup “Sportskih Novosti“) a već idući vikend u Zadru održava se 15.Memorijal “Barba Tomo Amižić“ na kojem planiraju nastupiti i najmlađi natjecatelji iz Novigrada“, naglasio je trener Novigrada.

Vrijeme održavanja kampa planirano je upravo na način da djeca  nakon duge ljetne pauze aktivno krenu sa sportskim aktivnostima kako bi na vrijeme stekli minimalnu sportsku formu a prije početka  same sezone natjecanja. Ove godine prema kalendaru natjecanja na rasporedu je više od četrdeset natjecanja što pojedinačnih što ekipnih tako da motiva sigurno ne nedostaje. Radost i zadovoljstvo djece radom kampa daje nam još veći motiv  za daljnji rad i neprestano usavršavanje, kako natjecatelja tako i stručnih ljudi uključenih u rad sa najmlađima.

Kamp u Novigradu bio je samo nastavak sportskih aktivnosti koje su započele stolnoteniskim turnirom u Novigradu povodom Fešte Sv. Pelagija  kao i  s odličnim  Županijskim trening kampom u Puli a kvalitetu rada najmlađi stolnotenisači i stolnotenisačice Novigrada imat će priliku provjeriti već na turniru u nedjelju u Zadru ili pak na turniru “Subotina 2019.“ u Buzetu (seniori i veterani).

Nakon toga tijekom mjeseca rujna, prema kalendaru natjecanja na rasporedu su turniri u Bjelovaru i Poreču.

-Još jednom pozivamo ovim putem svu djecu i roditelje zainteresirane za stolni tenis da se slobodno jave u vrijeme treninga u novu sportsku dvoranu u Novigradu, poručio je Holik.

Nogometaši porečkog Jadrana “razbili” Novigrad

Porečan DIEGO ŽUŽIĆ na biciklističkom maratonu u Crikvenici