in

Dođite podržati rukometaše u Poreč u ogledu protiv Izraela. Ulaznica ima još!

Žatika - Foto Loris Peršurić Facebook

Poreč je drugi dom hrvatske rukometne reprezentacije već dugi niz godina, a iznimka nisu ni završne pripreme za Svjetsko prvenstvo 2023. u Švedskoj i Poljskoj.
Već tradicionalno, u porečkoj Žatici održava se Croatia Cup, a ovogodišnje izdanje u našem gradu ugostilo je Hrvatsku, Sjevernu Makedoniju i Izrael. Prvog dana turnira izabranici Hrvoja Horvata u rasprodanoj Žatici slavili su nad Makedoncima rezultatom 40:34 (22:19). Dan kasnije, Sjeverna Makedonija predvođena legendarnim Kirilom Lazarovim minimalno je pobijedila Izrael 38:37 (23:19).

Plakat utakmice za utakmicu protiv izraela

Nedjelja nam donosi zadnji susret Croatia Cupa u kojem će Hrvatska snage odmjeriti s Izraelom koji se pokazao kao nimalo lak protivnik.

-Zato vas pozivamo da dođete danas podržati Hrvatsku protiv Izraela da otpratimo naše rukometaše na Svjetsko prvenstvo sa slikom još jednom rasprodane Žatike. Ulaznica ima još malo, a možete ih kupiti putem ulaznice.hr/web/regular/26839133 i od 15:00 na blagajni dvorane, navodi se u priopćenju Hrvatskog rukometnog saveza.

Foto Vatrogasci Umag Facebook

Gorjela obiteljska kuća kod Grožnjana

trgovina supermarket hrana

Porezna uprava reagirala zbog poreza na hranu u Sloveniji i Hrvatskoj