in

TRI DERBIJA U POREČU: Rukometaši igraju protiv Spačve, nogometaši dočekuju Pazinjane, a odbojkašice Olimpik iz Zagreba

Za vikend porečki rukometaši, nogometaši i odbojkašice igraju na domaćem terenu velike derbije, pa pozivaju svoje navijače da ih dođu podržati u Sportsko-rekreacijski centar Veli Jože, odnosno dvoranu Finida.

Tako će NK Jadran sutra, 9. studenog, u 14 sati igrati protiv Nogometnog kluba Pazinka, a odbojkašice OK Poreč dočekuju OK Olimpik iz Zagreba u dvorani Finida u 19 sati.

U nedjelju, 10. studenog, RK Poreč u 19 sati igra utakmicu 7. kola Paket 24 Premijer lige protiv Spačve iz Vinkovaca. 

Ove subote odbojkašice Poreča dočekuju OK Olimpik iz Zagreba. U protekla četiri kola Zagrepčanke su u gostima pobjeđivale, dok su domaće utakmice gubile. Trenutno imaju omjer dvije pobjede i dva poraza, mora se istaknuti da je ekipa s visoko postavljenim ciljevima u ovogodišnjem prvenstvu, tako da u Poreč dolaze s namjerom da pruže što bolju igru i da pobijede.

Spomenimo za NK Jadran da se veliki derbi igra u sklopu 11. kola 3. HNL zapad.

Treneru Šuranu su na raspolaganju svi igrači izuzev kapetana Dujanića i duže vrijeme ozlijeđenog Perkovića, ali spremno dočekuju derbi: “Spremni smo za narednu utakmicu i derbi protiv naših susjeda iz Pazina, očekujemo jednu tešku i čvrstu utakmicu, osobito jer će teren biti vrlo težak za igru. Veseli me ono što smo prikazali na Krku, gdje smo odigrali možda najbolju utakmicu u ovom dijelu sezone, i nadam se da ćemo tako i nastaviti. Pazinka je čvrsta i dobra ekipa, koja sigurno vrijedi više od stanja na tablici i koja ima nekoliko pojedinaca koji su izuzetno opasni.

Škola nogometa također nastavlja svoja prvenstva u kojima mlađi i stariji pioniri dočekuju NK Zamet, u subotu u 10 i 11.30 sati na terenima u Zelenoj laguni. Druga momčad mlađih pionira u nedjelju u 10 sati dočekuje NK Umag Mladost, dok su kadeti i juniori domaćini NK Opatiji, također u Zelenoj laguni u 12 i 14 sati. 
Prve momčadi kategorija U9 i U11 u nedjelju gostuju u Puli kod NK Istre Pula, dok druge momčadi gostuju u Umagu kod NK Umag Mladost. 

Mia Janko i Chiara Vukadinović osvojile prvu nagradu u Opatiji i nastup na državnom natjecanju

TAR: Bogati program MARTINJA od 9. do 11. studenog