in

Eva Komšić iz Poreča i Anđelina Videc iz Buja osvojile medalje na Europskom kickboxing prvenstvu!

Eva Komšić, Leonardo Komšić i Anđeina Videc - Foto Facebook gradonačelnik Buja

EUROPSKO KICKBOXING PRVENSTVO ZA STARIJE KADETE I JUNIORE ISTANBUL (Turska) od 25.08. do 03.09.2023.

U Istanbulu do sutra traje Europsko kickboxing prvenstvo za starije kadete i juniore, u organizaciji svjetske WAKO federacije, na kojem se prijavilo 38 država, s ukupno 2.079 starteva i 1.640 natjecatelja. U sastavu hrvatske kickboxing reprezentacije na prvenstvo krenulo je i sedam mladih reprezentativaca iz tri istarska kickboxing kluba. Eva Leona Komšić iz Kickboxing kluba King iz Poreča i Anđeina Videc iz Kickboxing kluba Buje vraćaju se kući s brončanom medaljom!

-Danas se vraćate iz Istanbula nakon sudjelovanja na Europskom prvenstvu u kickboxingu s brončanom medaljom, što je izvanredan uspjeh koji zaslužuje duboke i iskrene čestitke. Vaši rezultati na ovom prestižnom natjecanju su nevjerojatni i donose ponos i radost svima. Osim toga, vaša pobjeda predstavlja izvor ponosa za sve nas u Istri i Republici Hrvatskoj. Eva kao članica KBK King Poreč i Anđelina kao članica KBK Buje, zajedno činite našu regiju ponosnom i dajete nam snažnu potvrdu da trebamo ulagati u vas i podržavati vas u vašim sportskim nastojanjima. Također, želimo istaknuti iznimni trud trenera Dragana Ljuboje, koji se neumorno posvetio pripremi Anđeline i omogućio da briljira na ovom natjecanju, te treneru i direktoru reprezentacije Leonardu Komšiću iz KK King. Vaša postignuća su još impresivnija kad uzmemo u obzir da ste se natjecale s više od 2.000 sportaša iz 38 zemalja tijekom sedmodnevnog programa borbi, čestitao je gradonačelnik Buja Fabrizio Vižintin na svojoj Facebook stranici.

Podsjetimo, u reprezentaciji na prvenstvu bili su iz Istre:

KBK “KING” POREČ – Eva Leona Komšić, KBK “PLANET SPORT” PULA – Ivano Čelić, Michael Stenta, Martina Grabar, Noa Jaklin, Matan Katalinić i KBK “BUJE” Buje – Anđelina Videc.

Foto Atletski klub Maximvs Poreč

Atletski klub Maximvs Poreč započinje s treninzima. Donosimo raspored

Foto Carinska uprava RH fejk roba torbe lažnjaci

Carina lovi “lažnjake” u Istri: U Poreču i Rovinju našli na tisuće predmeta marki Chanel, YSL, Vuitton, Moncler, Givenchy…