in

FUNTANA u polufinalu kupa Istarske županije!

Foto NK Funtana

Utakmica četvrtfinala kupa odigrana je jučer u Banjolama gdje su nastupili istoimeni domaćin i gost – NK Funtana koja je osvojila ulazak u polufinale kupa Nogometnog saveza županije Istarske. Strijelac pogotka za Futanjane bio je Maikol Prenc u 27. minuti nakon brze kontre gostiju.

Isto tako vrijedi spomenuti i da su domaćini prije primljenog gola imali jedanaesterac kojeg je najbolji igrač utakmice, vratar Funtane Gianfranco Milocani, obranio kao i odbijanac nakon penala. Utakmica je bila čvrsta s malo prilika i puno nervoze što i priliči jednom takvom derbiju. Domaćini su izjednačili na početku drugog poluvremena iz kornera, te je pred sam kraj utakmice dosuđen još jedan penal za Banjole kojega ponovno nisu realizirali.

Nakon toga se pristupilo jedanaestercima, a nepisano pravilo u nogometu je da kada takve prilike ne iskoristiš – mora ti se vratiti. Tako je već spomenuti Milocani ponovno obranio još dva jedanaesterca i odveo svoju ekipu u polufinale kupa.

Penale za Funtanu su zabili Buršić, Salković, Banić A., Banić V., Šegon E., Tomić.

——————-

BANJOLE – Igralište Prematinka – KUP NSŽI – 1/4 finale – SUDAC: Petar Pejkunović (Kožljak), POMOĆNICI: Sandi Orbanić (Žminj) i Edin Šehić (Pula)

BANJOLE – FUNTANA 1:1 (0:1) – nakon jedanesteraca 5:6

Žuti kartoni: Bagarić, Bobić, Luchesi (Banjole), Buršić, Šegon, Salković (Funtana)

Strijelci: 0:1 Prenc 27’, 1:1 Luchesi 49’

BANJOLE: Rešidović, Medvid (46. Hrelja), Ćosić, Bagarić, Luchesi (88. Rakovac), Salihović, Imširević (88. Jukan), Simeunović, Bobić, Božičević (83. Toprek), Čude

Trener: Dragan Tomić

FUNTANA: Milocani, Buršić, Šegon M., Šegon E., Sardelin, Prenc, Ferenac, Salković, Banić A., Tomić, Banić V.

Klupa: Jakeljić, Doda, Lukšić

Trener: Vjekoslav Dorčić

eksplozija bankomata u tinjanu Foto Mario Anthony Jakus za Istra Terra Magicu

POREČ: Policija ulovila muškarca koji je pokušao provaliti u bankomat prije 4 godine

Porečki Plesni studio MOT 08 otvorio upise u LJETNI KAMP