in

FUNTANA/VRSAR: Gimnastičarke Galatee osvojile pregršt medalja u Sloveniji

Foto KREG Galatea

Proteklog vikenda u Izoli održan je Juna cup na kojem su nastupile gimnastičarke kluba KREG Galatea (Funtana-Vrsar) te ostvarile odlične rezultate.

Foto KREG Galatea
Foto KREG Galatea

Prvog dana natjecanja, u subotu 11. svibnja, natjecale su Iana Benčić i Umma Ramadani. Iana Benčić natjecala se u kategoriji Junior A te ostvarila izvrsno 2. mjesto u vježbi s trakom i 3. mjesto u vježbi s obručem. U kategoriji 2011 A natjecala se Umma Ramadani i osvojila odlično 2. mjesto u vježbi s obručem te 5. mjesto u vježbi s čunjevima.

Drugog dana natjecanja, u nedjelju 12. svibnja, nastupale su mlađe gimnastičarke kluba. U kategoriji 2016B light u vježbi bez rekvizita nastupala je Mia Benčić i osvojila 1. mjesto te Victoria Jovanovski s osvojenim 3. mjestom. Lana Đurić natjecala se u kategoriji 2015B light i osvojila 1. mjesto u višeboju i 1. mjesto u vježbi s obručem. U kategoriji 2014B light gimnastičarka Erina Abdiu osvojila je 1. mjesto u višeboju, 1. mjesto u vježbi bez rekvizita i 1. mjesto u vježbi s loptom. Stefani Valenta osvojila je 2. mjesto u višeboju, 2. mjesto u vježbi bez rekvizita i 1. mjesto u vježbi s vijačom. Aurora Jelaš osvojila je 3. mjesto u višeboju i 1. mjesto u vježbi s obručem. Nina Lucija Dobša osvojila je 2. mjesto u vježbi s loptom.

U kategoriji 2013B light natjecala se Lena Stanislava Mrkobrada te osvojila 1. mjesto i višeboju, 1. mjesto u vježbi s obručem i 1. mjesto u vježbi s loptom.

U istoj kategoriji natjecala se Gala Velenik i osvojila 2. mjesto u višeboju, 2. mjesto u vježbi s obručem i 2. mjesto u vježbi s loptom.

Na predstojećem Europskom prvenstvu koje će se održati u Budimpešti od 22. do 26. svibnja natjecat će juniorka Iana Benčić s dva rekvizita, obručem i trakom, kojoj ovim putem želimo odličan uspjeh, saznajemo iz kluba Galatea.

EFH Euro Poreč 2018_Tea Štokovac -Žatika

RUKOMET U POREČU: U subotu Sesvete i Zagreb u finalu Kupa Hrvatske

Foto Sportska zajednica Grada Poreča

Festival rukometa u Poreču: U subotu na Trgu slobode program za djecu