in

FUNTANA/VRSAR: Izvrsni rezultati Galateica na Aura cupu u Zagrebu

Foto KREG Galatea

Proteklog vikenda u Zagrebu održan je FIG turnir – 7. Aura cup u organizaciji kluba ritmičke gimnastike Aura iz Zagreba. Na turniru su sudjelovale najbolje gimnastičarke iz 14 država. KREG Galatea (Funtana-Vrsar) predstavljalo je 13 gimnastičarki. Između četiri gimnastičarke koje su predstavljale reprezentaciju Hrvatske nastupila je i članica KREG Galatea Iana Benčić.

U dijelu FIG natjecanja kategorije juniorke ona je postigla najbolji rezultat od hrvatskih gimnastičarki u vježbi s obručem i loptom. 

Foto KREG Galatea
Foto KREG Galatea

Viktorija Rakovac u kategoriji A – kadetkinje dobila je najveću ocjenu u vježbi s obručem među hrvatskim gimnastičarkama.

U mlađim kategorijama klub su predstavljale Mia Benčić, Aurora Jelaš, Nina Lucija Dobša, Erina Abdiu, Stefani Valenta, Mara Jurcan, Lena Stanislava Mrkobrada i 

Mila Rakovac koja je uspjela osvojiti 2. mjesto među gimnastičarkama 2015. godine rođenja.

Foto KREG Galatea
Foto KREG Galatea

Ivana Kraljević imala je vrlo dobar nastup u seniorskoj kategorije A, kao i Lea Klaić u juniorskoj kategoriji B. Jelena Kraljević u seniorskoj kategoriji B – 1. mjesto u vježbi s obručem i 3. mjesto u vježbi s čunjevima i u višeboju. 

Klub nastavlja s treninzima i pripremama za državno prvenstvo koje će održati 18. i 19. studenog u dvorani Saline u Vrsaru u organizaciji KREG Galatea. 

Foto KREG Galatea
Foto KREG Galatea

Lana Genc - Foto POU Poreč

Porinom nagrađena pijanistica u srijedu u Poreču

Foto Tacoor

Porečki Tacoor ima novi singl i spot