in

Horizontovci ostvarili zavidne rezultate na Otvorenom prvenstvu grada Poreča

Ovog je vikenda u Poreču Jedriličarski klub Horizont organizirao je regatu Otvoreno Prvenstvo Grada Poreča za kategorije Optimist, ILCA 4 i ILCA 6. U navedenim kategorijama nastupilo je 80 natjecatelja iz Hrvatske, Italije, Njemačke i Slovenije.

U subotu su natjecatelji odjedrili tri plova po laganom jugu. U nedjelju je jugo pojačalo, te je na udare bilo i preko 20čv što je veći broj optimista natjeralo da ne isplove ili da se vrate na kopno. Unatoč teškim uvjetima, odjedrilo se sva tri predviđena plova za sve klase.

U kategoriji Optimist dečki do 12 godina jedriličari kluba JK Horizont zauzeli su sljedeća mjesta: 1. mjesto David Nicoletti, 3. mjesto Franco Enrico Suarez Radin, 14. mjesto Petar Puškarić, 16. mjesto Leon Labinjan i 19. mjesto Noel Tuš.

U kategoriji Optimist ukupno: 21. mjesto David Nicoletti, 24. mjesto Franco Enrico Suarez Radin, 40. mjesto Massimo Židovi, 44. mjesto Petar Puškarić, 46. Leon Labinjan, 50. mjesto Noel Tuš i 59. Lenny Mosettich.

U kategoriji ILCA 4 djevojke: 2. mjesto Nika Fornažar i 3. mjesto Iskra Ivančić

U kategoriji ILCA 4 ukupno: 2. mjesto Nika Fornažar, 5. mjesto Vito Božović, 10. mjesto Iskra Ivančić i 11. mjesto Luka Klobas.

U kategoriji ILCA 6 ukupno: 4. mjesto Simon Starić

Velike pohvale cijeloj ekipi iz JK Horizont Poreč na odlično organiziranoj regati, te njihovim jedriličarima na postignutim rezultatima.

bicikl korona covid

Istra ima dva novozaražena, rastu i druge brojke

alkohol vozač pijan ilustracija policija

POREČ: Slovenac uhvaćen s 2,34 promila – Dobio je veliku kaznu