in

Istarski borac opet najbolji judo klub Istarske i Primorsko-goranske županije

Foto Istarski borac Pula

Judo klub Istarski borac Pula nastupio je u nedjelju, 20. studenoga, na zadnjem, četvrtom kolu ciklusa međužupanijskog IPPON turnira koje se održalo u Labinu.

U kategoriji najmlađih natjecatelja i natjecateljica, djece ispod deset godina staorsti, limači su osvojili 6 prvih, 2 druga i 9 trećih mjesta. Zlatni su bili Helena Basta, Serena Stenta, Foška Ilovar, Marko Janko, Rocco Radmilović i Franko Brljafa. Srebrnu medalju osvojili su Selma Benčić i Toni Bodiš, dok su se broncom okitili Mara Stanišić, Luka-Sofija Brooks, Vida Unković, Eva Pastrovicchio, Nikolina Ilić, Nino Jelenić, Ian Buić, Robert Benčić i Petar Vuković.

U kategoriji dječaka i djevojčica ispod 12 godina natjecatelji Istarskog borca osvojili su 2 zlata Ivano Lončarić i Diego Delbianco, jedno srebro Ivan Milković i 6 brončanih medalja i to Lana Bolonović, Karlo Periša, Ivan Družeta, Nicolas Ilić, Adam Brhanić i Mario Vuković.

U najstarijoj uzrasnoj kategoriji na ovom natjecanju, djevojčice i dječaci ispod 14 godina osvojili su 5 zlata, Lara Mošnja, Nika Pletikos, Lana Lončarić, Gabriel Laikauf i Bojan Milković, zatim 4 srebra Nina Šverko, Aldo Kocijanlić, David Pauro i Pjer Nadal te 5 brončanih medalja koje u osvojili Ilenia Cinkopan, Stefan Vučić, Ivor Savanović, Fran Flah i Lovro Unković.

U ovom zadnjem kolu međužupanijskog ciklusa Ippon turnira za 2022. Istarski borac je ostvario 187 bodova, dok ukupni zbroj bodova u sva četiri kola iznosi 748, što je čak 132 boda više od drugoplasirane Rijeke.

Time je Istarski borac nastavio svoj pobjednički niz i ponovno je proglašen najboljim judo klubom Istarske i Primorsko-goranske županije, priopćeno je iz kluba Istarski borac.

antenal

HAK: Na Antenalu prekinut promet, zatvorene i brojne druge ceste

Foto DND Marčana

MARČANA: U subotu u Krnici Adventska radionica za djecu