in

Izvrsna sezona NK Vrsar: U-9 treći put zaredom osvojili naslov prvaka, U15 prejaki za konkurenciju

U-9 - Foto NK Vrsar

Donosimo rezime sezone u Nogometnom klubu Vrsar. Krenimo od najmanjih, što se tiče upisa djece do 7 godina u sezoni 23./24. NK Vrsar broji 14 novih članova, što ih izrazito veseli i ukazuje na kvalitetu rada s djecom u klubu. Kategorija U-9 je po treći put zaredom osvojila naslov prvaka ŽNLI Sjever, a dužni su spomenuti i da su ove tri godine imali učinak od 40 uzastopnih pobjeda koji je prekinut protiv Istre iz Tara, no to nije imalo utjecaja na krajnji rezultat. Ekipa U11, predvođena curama Nikom i Ninom, imala je odličnu sezonu i završila sezonu na 4. mjestu, no ističu da je prikazana kvaliteta igre bila vrlo dobra. Dečki iz U13 igrali su vrlo tešku ligu protiv kvalitetnih protivnika, bilo je teško, bilo je poraza, ali i slatkih pobjeda.

Generacija iz U15, moglo bi se reći “zlatna generacija“, osvajači ŽNLI pioniri 23/24, jednostavno prejaki za konkurenciju s 18 pobjeda u 19 odigranih utakmica. Spomenut ćemo da je to prva generacija s kojom je NK Vrsar započeo ozbiljan rad s djecom od 2016. godine i koja će nas u budućnosti sigurno još veseliti, doznajemo od tajnika kluba Angela Aquilantea.

Juniorska ekipa, inače problematična skupina za održavanje, pokazala je da može igrati sa svima i osvojila 7. mjesto. Uzevši u obzir da se osim 3 igrača 2005. godišta, radi većim dijelom o dečkima od 14 do 16 koji su pokazali da mogu i dali nadu za budućnost. Neki su od njih i debitirali i za prvu ekipu, i to jako dobro. Seniori su nakon teškog početka prvenstva, nekoliko loših početnih rezultata nanizali lijepe uspjehe, te se prije zadnjeg kola nalaze na 8. mjestu.

Budući da im je cilj promovirati igrače iz vlastitog pogona i pokazati da se i tako može uspjeti, cilj je ostvaren. 

Veterani su standardno solidni peti na tablici.

-Možemo spomenuti da u ovom trenutku NK Vrsar broji 110 djece od 5 do 17 godina što je ozbiljan broj uzevši u obzir broj stanovnika mjesta i okolice. Na kraju zahvale svim igračima, roditeljima koji su stalno tu sa nama, trenerima Sandiju, Ivanu, Mauriciju, Zdravku, Igoru, voditelju škole i treneru seniora Timonu, selektoru Danielu, našem vrijednom Jozu, fotoreporterki Tei, snimatelju Goranu, Upravi kluba, svim donatorima i sponzorima, navijačima i simpatizerima. Vidimo se na završnoj fešti 8. lipnja gdje će uz zajedničko druženje biti podijeljene medalje i pehari našim prvacima, ističu iz NK Vrsar.

Ilustracija - Foto Vatrogasci Poreč Facebook

TAR: Jutros požar u kampu Lanterna

Nova - stara škola nakon obnove - Foto Općina Funtana

Funtana proglasila sajamske dane kako bi pomogla obrtnicima i trgovcima