in

Judo klub Istra Poreč istaknuo se na Prvenstvu Hrvatske i ugostio Olimpijke s Kosova

Foto Judo klub Istra Poreč

Judo klub Istra Poreč ponosno je sudjelovao na Prvenstvu Hrvatske koje se nedavno održalo u Dubrovniku. Natjecanje je okupilo najbolje judoke iz cijele zemlje, a porečki je klub imao značajno prisustvo pod vodstvom trenera Marka Fliridana.

Foto Judo klub Istra Poreč
Foto Judo klub Istra Poreč

Istru su dostojno predstavljale Nina Batalija i Sara Džombić koje su se borile za brončanu medalju. Iako su pokazale izvanredne vještine i borbenost, nažalost izgubile su u borbi za treće mjesto te zauzele sjajno 5. mjesto što nije mala stvar. Pored njih, na natjecanju su nastupili i Mateo Jures, Mateja Severović, Leona Maljić, Sara Paladin, Lucas Vujić te Josip Matanović, koji su svi dali svoj maksimum i pokazali zavidnu razinu tehnike i sportske discipline.

Osim natjecanja, porečki klub imao je čast ugostiti prijatelje iz judo kluba iz Minhena, njih 30. Pod vodstvom iskusnog trenera Franza Dauscha održane su zajedničke pripreme koje su dodatno ojačale prijateljske veze i omogućile razmjenu dragocjenih iskustava i tehnika između naših sportaša.

 Posebni gosti: Olimpijke s Kosova

-Posebna čast za naš klub bila je ugostiti dvije vrhunske olimpijke s Kosova, Majlindu Kelmendi i Distriju Krasniqi, zajedno s njihovim trenerom Antonom Kukom. Njihova prisutnost i sudjelovanje u treninzima bili su izvor inspiracije za sve naše članove. Kelmendi i Krasniqi su svojim uspjesima na međunarodnoj sceni postale uzori mnogima, a njihovo znanje i iskustvo pridonijeli su podizanju kvalitete treninga i motivaciji naših mladih sportaša.

Ovaj događaj bio je više od natjecanja – bio je to susret sportskih prijatelja, razmjena znanja i iskustava, te prilika za naše članove da uče od najboljih, javlja trener porečkog kluba Darko Maljić.

Judo klub Istra nastavlja s predanim radom i pripremama za buduća natjecanja, s ciljem postizanja još boljih rezultata i promocije judo sporta u našoj zajednici.

-Hvala svima koji su podržali naše sportaše i učinili ovaj događaj posebnim. Radujemo se budućim uspjesima i novim prijateljstvima u svijetu judoa, zaključio je trener Maljić.

Foto di Alexa da Pixabay trgovina shopping

Povučen proizvod zbog salmonele

Foto Centar za građanske inicijative

Istraživanje o seksističkom medijskom sadržaju: Žrtve osjećaju strah, nepovjerenje i beznadnost