in

KAŠTELIR: Još danas prijave na utrku Vrbanovica Trail

Foto SRK Running Fox - Vrbanovica Trail

U subotu 25.11.2023. održava se drugo izdanje utrke Vrbanovica Trail. Utrku organizira sportsko rekreacijski klub Sportsko rekreacijski klub Running Fox u suradnji s Općinom Kaštelir-Labinci i Turističkom zajednicom općine Kaštelir-Labinci.

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog prvijenca sa 160 sudionika i ove godine je velik odaziv trail trkača. Trči se kroz prirodne ljepote kaštelirkog kraja od Vrbanovice preko Mukle do doline Mirne, zatim do Nigrinjana te šumama i kampanjama natrag do Vrbanovice.

Trkači mogu odabrati između dvije dužine, one duže od 26 km i 850 metara uspona namijenjenu iskusnijim trail trkačima ili pak kraće od 12 km i 450 metara uspona, za one manje iskusne i početnike u trailu. Kraću dionicu je moguće i prohodati budući da nema vremenskog ograničenja.

Uz bogat startni paket, okrijepne stanice duž trase, sudionike očekuje ručak, druženje na predivnoj lokaciji, a za one najbrže osigurane su i nagrade.

Prijave su otvorene još danas i sutra na stranici: https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/2107 a dodatne informacije na: https://www.facebook.com/groups/474350998060186

Foto Judo klub Istra Poreč

POREČ: Iznimni rezultati Judo kluba Istra na međužupanijskom turniru

Foto Fun in Istria - Biciklijada Sv. Mauro - Arhiv

POREČ: U čast sv. Maura u nedjelju jubilarna biciklijada