in

KAŠTELIR: Velika pobjeda malih rukometaša na božićnom turniru

Na najbolji mogući način mini rukometaši Muškog rukometnog kluba 28. april Kaštelir zatvorili su ovu godinu. Na velikom međunarodnom turniru osvojili su 1. mjesto na porečkom Božićnom turniru.

Naravno kada su oni u pitanju neizvjesnosti nije nedostajalo. Najprije su u grupi pobijedili ekipe Poreča 2 i Metalca iz Zagreba, te izgubili minimalno od ekipe Ferlacha iz Austrije inače prošlogodišnjih pobjednika našeg turnira u konkurenciji mini rukometaša.

U polufinalu su pobijedili ekipu Poreča 2 i onda je uslijedila poslastica turnira u finalu i opet protiv ekipe Ferlacha. Krenuli su dobro u utakmicu. Gabrijel Legović je odlično branio, a dečki u napadu su uredno postizali golove i 3 minute prije kraja bilo je 7:4 za Kaštelirce.

Tada Austrijanci rade preokret i u zadnjim trenucima stižu do izjednačenja 10:10. Kreće tada lutrija sedmeraca. Gabrijel Legović zatvorio je svoja vrata, a Leon Višić zabio dva sedmerca i uslijedilo je veliko slavlje.

Za kaštelirsku ekipu igrali su Leon, Gabrijel, Erik, Loren, David, Noa, Marko, Damijan, Roko, Petar,Vanja. Najboljim golmanom turnira proglašen je Gabrijel Legović, a u najbolju petorku turnira ušli su Erik Bakša i Leon Višić.

Klub je zahvalan roditeljima na velikoj podršci s tribina na kojima bi zavidjela i većina prvoligaša. 

Na turniru je u velikom rukometu u godištu 2006. igrali su i dečki koji su većinom 2007. godište i mlađi i pobijedili u dvije utakmice dok su u preostalih 5 izgubili što je dobar rezultat.

Za kraj odlična godina muškog rukometa u Kašteliru. Seniori su se plasirali u 2. HRL i na kraju jeseni su na odličnom 4. mjestu.

Prvi put u povijesti u natjecanju imaju i 2. seniorsku ekipu koja je u 3.HRL osvojila na kraju vrlo dobro 6. mjesto.

Klinci ostvaruju također dobre rezultate. Mini rukometaši posebno. 

-Hvala svim našim navijačima koji su bili uz nas cijelu godinu, roditeljima , našem mlađem pogonu i našim seniorima na svemu što smo svi zajedno postigli ove godine. Posebna zahvala ide i trenerima Ivanu Udovičiću za seniore i Dušku Pašaliću za rad sa djecom, poručili su iz kluba 28. april. 

Advent u FUNTANI: Predstava PRIČE IZ BOŽIĆNE KUTIJE i podjela paketa Djeda Mraza

ZDRAVI GRAD POREČ: Psihologinje Tina Benčić i Marijana Rajčević Kazalac stekle psihoterapijske diplome