in

Kuglačice porečke ISTRE: Poraz i druženje s gradonačelnikom

U subotu na kuglani Doma obrtnika u Poreču odigrana je derbi utakmica između domaćih kuglačica Istre i gostujuće ekipe Mlake iz Rijeke. Pobjeda je zasluženo pripala ekipi Mlake koja je oborila 3.432 čunja, dok kuglačice Istre oborile su 3.351 čunj. Rezultat je na kraju bio 1:7.Kod Istre najuspješnija je bila Marijana Liović sa 570 oborenih čunjeva, a kod Mlake Anita Mehesz s 578 oborenih čunjeva. 

-Ovo je prvi poraz Istre u ovoj sezoni. Na ljestvici su sada bodovno izravnate. Sada se treba okrenuti novoj utakmici u  subotu u Sisku i odmoriti do 15.01.2022. kada počinje drugi dio prvenstva.
Nakon utakmice imale smo lijepo i ugodno druženje sa Gradonačelnikom, Predsjednikom sportske zajednice i našim predsjednikom. Povod je bio da objedinimo sve dobre rezultate postignite u ovom dijelu prvenstva( Europski Kup – 1. mjesto, Reprezentativke 3. mjesto na Svjetskom prvenstvu, neporažene 7 uzastopnih kola, Državne prvakinje u tandemu kategorija U18, Državne prvakinje u pojedinačnom i Sprintu U14). Lijepo je i ponosno biti trenerica takvim igračicama, istaknula je Ružica Močibob.

nina gašparini nika štetić

Poreč: NIKA ŠTETIĆ obranila naslov državne prvakinje

cijepljenje cjepivo korona

Plan cijepljenja od 29. studenog u Puli, Poreču, Umagu, Rovinju, Buzetu, Labinu i Pazinu