in

Kuglačice porečke Istre upisale novu pobjedu

Foto ŽKK Istra Poreč

U subotu u Sisku igračice porečkog Ženskog kuglačkog kluba Istra igrale su zadnje kolo Prvenstva RH za seniorke protiv ekipe Siscia i pobijedile rezultatom 5:3. Nakon 9 kola i osam pobjeda Istra je poravnata na prvom mjestu s ekipom Mlake iz Rijeke. To je bilo zadnje kolo prvog dijela prvenstva. Drugi dio započinje 15.01. 2022. godine.

Veliki je to uspjeh za seniorke koje osim ligaškog uspjeha imamo i osvojeni Europski kup koji se u listopadu igrao u Kranju. Osim seniorki ove smo sezone imale puno uspjeha i u mlađim uzrastima. Kadetkinje u sastavu Natali Mesarić, Nika Štetić i Nina Gašparini srebrne su u Ekipnom Državnom prvenstvu. Par Nika Štetić i Nina Gašparini najbolje su u paru na Državnom natjecanju.

Nina Gašparini najuspješnija je bila u kategoriji Sprint također na Državnom prvenstvu. Nika Štetić je najbolja na pojedinačnom državnom prvenstvu dvije godine za redom. Par Dora i Tea Štetić državne su prvakinje u kategoriji Tandem u uzrastu mlađih juniorki. Za mlađe juniorke sada slijedi Pojedinačno prvenstvo RH isto kao i Pojedinačno prvenstvo za juniorke gdje su se plasirale i naše tri igračice.
Teret igranja i postignutih rezultata u seniorskom sastavu ponijele su: Marijana Liović, Nataša Ravnić, Maja Nanić, Katja Oplanić, Valentina Pavlaković, Katarina Zajec, Barbara Buretić, a povremeno u igru ulazile su i mlađe juniorke.

Treba spomenuti i naše reprezentativke Marijanu i Natašu koje su na Svjetskom ekipnom prvenstvu sa reprezentacijom osvojile brončanu medalju.
-Hvala svim mojim igračicama, ponosna sam na svih vas, poučila je trenerica Ružica Močibob. 

Autor: Ženski kuglački klub Istra Poreč (ŽKK Istra)

ocjenjivanje kobasica mario bratulić sveti petar u šumi

S KLOBASICOM U EU: U Sv. Petru u Šumi izabrani hrvatski šampioni

loris peršurić foto grad poreč

Priznanja za 29 najaktivnijih porečkih volontera