in

Mladi istarski boćari osvojili deset medalja na dva prvenstva Hrvatske

Tian Baričević i Roko Babić - Foto Istarski boćarski savez

Mladi istarski boćari osvojili su deset medalja na dva prvenstva Hrvatske, za kadetkinje i kadete (U-15) koje je odigrano u Pazinu, te za mlađe kadetkinje i mlađe kadete (U-12) koje je odigrano u Lovranu.

krugovi
Krugovi

Na kadetskom PH koje je odigrano sa središtem događanja u dvorani Boćarskog centra „Aleksandar Anzur“ kadetski viceprvaci Hrvatske u parovima postali su Tino Majcan i Roko Babić (Pazin), dok su u istoj disciplini brončana odličja osvojili Mateo Stihović (Pazin) i Mihael Jedrejčić (Lindar). Tino Majcan i Roko Babić su zajedno brončanu kolajnu osvojili i u štafetnom izbijanju, dok se Roko Babić broncom okitio i u brzinskom izbijanju s čime je postao najuspješniji istarski natjecatelj na prvenstvu.

Tino Majcan, Roko Babić, Mateo Stihović i Mihael Jedrejčić istarski boćarski savez
Tino Majcan, Roko Babić, Mateo Stihović i Mihael Jedrejčić

S dvije bronce okitio se Tian Baričević (Vodnjan) u disciplini pojedinačno klasično i brzinsko izbijanje, dok je u bližanju i izbijanju u krug također broncu zaslužio i Simon Kajin (Vrh).

Na mlađekadetskom PH sve tri istarske medalje je osvojio Matija Nadenić (Svetvinčenat), srebrnu u disciplini pojedinačno klasično i brončane u brzinskom i preciznom izbijanju (IBS).

Matija Nadenić istarsk iboćarski savez
Matija Nadenić

FOTOGRAFIJA: Istarski kadetski osvajači medalja u parovima.

Foto Tanja Kocijančić benzinska tar ožujak 2022

Od utorka jeftinije gorivo

Cinzia Zubin u Poreču

POREČ: U srijedu Info dan HBOR-a u Obrtničkom domu