in

Na porečkom rukometnom turniru „HEP Croatia Cup 2019“ igraju reprezentacije Hrvatske, Italije i Crne Gore

Poreč će ponovno biti domaćin velikom rukometnom spektaklu. Naime, od 3. do 5. siječnja održat će se međunarodni prijateljski rukometni turnir „HEP Croatia Cup 2019“ na kojemu će nastupati seniorske reprezentacije Hrvatske, Italije i Crna Gore.

Organizator turnira je Rukometni klub Poreč, u suradnji s Gradom Porečom, Sportskom zajednicom grada Poreča i Hrvatskim rukometnim savezom. Turnir se održava u sportskoj dvorani Žatika, a termini utakmica su:

03.01. Italija – Crna Gora u 18 sati

04.01. Hrvatska – Crna Gora u 20 sati (izravni TV prijenos na RTL-u)

05.01. Hrvatska – Italija u 20 sati (izravni TV prijenos na RTL-u)

 Za sve ljubitelje rukometa koji žele doći bodriti našu reprezentaciju, od sutra, 28. prosinca, u prodaji će biti ulaznice za 4. i 5. siječanj po cijeni od 40 kuna po utakmici.

Besplatan ulaz osiguran je za 3. siječnja. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni dvorane Žatika koja će raditi: 2. siječnja od 12 do 18 sati, a 3., 4. i 5. siječnja od 15 do 21 sat.

Isto tako, dogovaraju se prodajna mjesta po svim gradovima u Istri. RK Poreč popis mjesta naknadno će objaviti, doznajemo od predsjednika kluba Rolanda Fablea. Voditelj PRESS-a je porečki novinar Kristijan Klarić.

Inače, hrvatska muška rukometna reprezentacija ovih se dana u Poreču priprema za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Danskoj i Njemačkoj. Pripreme reprezentacije održavaju se u dvije faze i to u prvoj od 26. do 30. prosinca, a u drugoj od 1. do 8. siječnja 2019. godine.

Istarska županija dodijelila 40 stipendija najboljim studentima

Županija digla kredit od 65 milijuna kuna za obnovu škola