in

NK Jadran u subotu igra protiv Vinodola

Nakon što su u prethodnom kolu neočekivano bili domaćini, pred igračima Jadrana je druga uzastopna utakmica svom stadionu u kojoj će u subotu u 16:30 dočekati NK Vinodol. Prošle subote su fenomenalno iskoristili zamjenu domaćinstva i upisali visoku pobjedu protiv Pomoraca, a ovog će vikenda pred trenerom Šuranom i njegovim momcima biti ekipa iz Novog Vinodolskog.

Porečani su fantastičnim ulaskom u prvenstvo i 100% učinkom u uvodna 4.kola samo potvrdili da će i ove godine biti jedni od glavnih konkurenata u borbi za vrh i ciljani plasman u jedinstvenu 3.ligu. Iako su u prve dvije domaće utakmice ostvarili gol razliku 10:0, Jadranaši su spremni na tešku i tvrdu utakmicu protiv uvijek nezgodnog Vinodola.

Napadač Mate Ivetić, sa 7 golova trenutno najbolji strijelac 3.HNL najavljuje dvoboj: Utakmicu čekamo u odličnoj atmosferi nakon 4 pobjede i nadamo se da ćemo nastaviti taj niz. Mislim da nas čeka teških 90.minuta, protivnik koji će vjerojatno stati defanzivnije, u čvrstom bloku i organizirano se braniti, ali sam uvjeren da sa naše strane neće izostati želje i htijenja koji će biti ključni za još jednu pobjedu. Ako budemo fokusirani i angažirani kao u uvodnim utakmicama siguran sam da će sva 3 boda ostati u Poreču.

Uz seniore, sportski vikend je i pred veterenima Jadrana koji će u Rovinju nastupati na 24. Prvenstvu Hrvatske i u grupnoj fazi odmjeriti snage sa HNŠK Moslavina i NK Trnava.

– Mislim da smo spremni za ovo prvenstvo, prava smo klapa, idemo uživati u igri, dati sve od sebe i nadamo se što boljem plasmanu, siguran sam da imamo kvalitetu za velike domete, izjavio je trener veterana Alen Riosa.

Polaznici Škole nogometa također nastupaju diljem Istre i regije, pa će tako osim domaćih utakmica igrati u Taru, Vinežu i Hreljinu.

SUBOTA 24.09.

10:00 – U13A – NK Jadran Poreč – NK Pomorac 1921 (Zelena laguna)

11:30 – U15A – NK Jadran Poreč – NK Pomorac 1921 (Zelena laguna)

16:30 – SENIORI – NK Jadran Poreč – NK Vinodol (Veli Jože)

NEDJELJA 25.09.

10:00 – U9B – NK Jadran Poreč – NK Buje II (Veli Jože)

10:00 – U9C – NK Istra Tar – NK Funtana (Tar)

11:00 – U11C – NK Istra Tar – NK Funtana (Tar)

maske mskice zaštitne korona covid kovid

Istra – U subotu više izliječenih nego novozaraženih

Kaštelir u nedjelju slavi Kuzminju uz klapu Nevera, gastro ponudu i sportska događanja