in

NK Marčana godinu zaključio naslovom prvaka

Foto NK Marčana Facebook

NK Marčana – Ponosni na prvo mjesto u županijskoj ligi

Foto NK Marčana Facebook nogomet
Foto NK Marčana Facebook

Nogometni klub Marčana godinu je završio odlično – u 3. ŽNL Jug Istarske županije za seniore osvojili su prvo mjesto. Bila je to prigoda za razgovor s predsjednikom kluba Davidom Bačcom i članom NO-a kluba Bojanom Radolovićem.

Nakon vrlo teškog razdoblja za klub 1. ožujka ove godine klub je preuzela mlada i ambiciozna uprava na čelu s predsjednikom Bačcom.
U prvom dijelu godine uspjeli su konsolidirati klub, pa su prionuli radu. Održali su niz radnih akcija na uređenju prostorija kluba i svlačionica.

Početkom srpnja dogovorili su suradnju s ambicioznim trenerom Goranom Kostićem, te je on postao trener seniorske ekipe. U tom razdoblju vratili su u klub neke domaće dečke i doveli ciljana igračka pojačanja.


-Posebno smo ponosni što smo 14. kolovoza obilježili 75. godišnjicu osnutka našega kluba, prigodnom utakmicom seniora i veterana kluba.
U jesenskom dijelu sezone 2021./2022., u 3. ŽNL Jug Istarske županije za seniore osvojili smo 1. mjesto, uz 7 pobjeda, 2 neriješena ishoda, te bez poraza, ističu Bačac i Radolović.

Kako su dodali, u nadolazećem razdoblju ciljevi kluba su da se uz pomoć Općine Marčana i Zajednice sportskih udruga Općine Marčana riješi navodnjavanje terena i uređenje pomoćnog igrališta, što su prioriteti kluba u 2022. godini.
Ono na što posebno misle je da u idućem razdoblju formiraju jednu mlađu kategoriju kluba.

-Želja nam je vratiti NK Marčanu na stare staze slave, svjesni smo da neće biti nimalo lako, ali upornim radom, trudom i pozitivnom atmosferom oko kluba sve se može postići, zaključili su ambiciozno Bačac i Radolović.

trgovina pexels

S polica zbog plijesni povučen džem

chef robert perić Strijelka nova protagonistica zdravog obroka - Foto IDA chef perić

INVESTINFISH: Strijelka kao novi protagonist zdravog jadranskog obroka