in

Nova pobjeda za porečke kuglačice

Kuglačice Istre su subotnjim gostovanjem u Ogulinu nastavile pozitivan niz koji su započele u drugom dijelu prvenstva 1.HKL – žene. Utakmica protiv Ogulina završila je rezultatom 7:1 za Istranke i s 229 čunja viška. Posebno raduje da su sve igračice dobro odigrale i postigle ukupni rezultat ekipe od 3.500 čunja, što je san svake ženske ekipe da to dostigne.

Nakon prvog para rezultat je bio 1:1 i kada su možda domaće igračice gajile neku nadu jer je njihova igračica srušila 607 čunja, ulaskom Marijane Liović u drugom paru svi su im se snovi srušili.

Marijana je igrala maestralno i oborila velikih 629 čunja. Zadnji par je imao ugodan zadatak samo povećati već postignuti rezultat.
Za porečku Istru igrale su: Maja Nanić (588), Valentina Pavlaković (579), Marijana Liović (629), Nikolina Pavlaković (561), Katja Oplanić (571) i Nataša Ravnić (572).
Sljedeći vikend u Poreč dolazi ekipa Admirala iz Zagreba koja je ove subote napravila veliki podvig pobijedivši na svojoj kuglani ekipu Mlake iz Rijeke i tako im nanijela prvi ovogodišnji poraz.

Susret će biti pravi derbi jer se radi o dvije izjednačene ekipe. No, poznavajući Istranke vjerujemo da će ipak one biti te koje će odlučivat o ishodu.
Igra se u subotu u 12 sati ali bez publike. Utakmicu možete pratiti preko live streaminga. Dovoljno je da na Googleu upišete “kuglana Poreč”.

policija traka prometna nesreća

U stanu punom dima pronađen mrtav muškarac

Pokopan Đorđe Balašević uz zvukove njegove pjesme “Olivera”