in

NOVIGRAD: Blagdansko druženje karatista i stolnotenisača – Sport je više od treninga!

Druženje novigradskih klubova

Već tradicionalno predblagdansko druženje dvije novigradske sportske udruge i to Karate kluba “Novigrad“ i Stolnoteniskog kluba “Novigrad“ održano je krajem tjedna u sportskoj dvorani u Novigradu. Zajedničkim druženjem pokazali su da je sport zapravo nešto više od samog treninga i natjecanja, odricanja i napora, sport je u prvom redu način življenja i druženja. Tako su u dva zajednička termina treninga više od dvadesetak članova oba kluba imali priliku upoznati se, igrati se i družiti te bodriti i navijati jedni za druge.

Druženje novigradskih klubova
Druženje novigradskih klubova

Dva sata druženja i igre nažalost nije bilo dovoljno da bi zadovoljili sve prisutne, stoga ćemo nastaviti sa ovom inicijativom i početkom slijedeće godine održati trodnevni sportski kamp u sportskoj dvorani u Novigradu, gdje će članovi karate kluba imati priliku okušati se u stolnom tenisu. Još jednom smo pokazali da ova hvale vrijedna inicijativa, treba biti smjernica kako bi se svi sportaši grada Novigrada u predblagdansko vrijeme mogli međusobno upoznavati i družiti.

Nakon aktivnog druženja svi članovi su se počastili slatkišima i kolačima koje su sami donijeli  a dio atmosfere donosimo i na fotografijama, javljaju iz klubova.

gume pixabay

Barkod jeftinijih guma zalijepila na skuplje pa ih kupila. Našli su je

Foto HDLU Istre - Igor Gustini

HDLU Istre: Edukacija mladih u području vizualne kulture