in

NOVIGRAD: Dobri rezultati za stolnotenisače Raula Dominika Holika i Fridu Sivinjski Ladišić

Proteklog vikenda u Poreču je održan kvalifikacijski turnir kadeta i kadetkinja PIG Regije na kojem je nastupilo nešto manje od dvadesetak najboljih stolnotenisača i stolnotenisačica regije, koji su tražili plasman na Prvenstvo HSTS-a, na rasporedu početkom svibnja u Dugom Selu pokraj Zagreba.

Za Stolnoteniski klub Novigrad nastupio je jedan od najaktivnijih članova, Raul Dominik Holik, koji nažalost sa samo jednom pobjedom i dva poraza u skupini nije uspio ući u glavni ždrijeb, već je kao trećeplasirani u skupini završio natjecanje. No, pružio je sasvim solidnu igru, uzevši u obzir da je on tek prva godina u kadetskoj kategoriji. Za naslutiti je da će iduće sezone zasigurno biti u konkurenciji najboljih.

U ženskoj kadetskoj konkurenciji dvojno registrirana Frida Sivinjski Ladišić, koja kao seniorka nastupa u Županijskoj ligi za STK Novigrad, ostvarila je vrlo lijepi rezultat za svoj matični klub iz Umaga, plasiravši se na treću poziciju te osvojenom broncom . Nažalost, nedostajala je samo mrvica sreće pa da završi kao viceprvakinja i time stekne pravo nastupa na prvenstvu HSTS-a.

Nova uzbuđenja za sve mlade stolnotenisače i stolnotenisačice Novigrada na rasporedu su već ovaj tjedan kada im u posljednjem susretu županijske lige u goste dolazi ekipa Pazina, a već krajem tjedna u Vrsaru je i novi kvalifikacijski turnir za mlađe kadete i mlađe kadetkinje te juniore i juniorke regije. Krajem mjeseca dva su velika turnira u Opatiji i Umagu, javljaju iz ovog novigradskog kluba.

djevojka alkohol čaša ilustracija

ISTARSKA REKORDERKA: Puljanka vozila auto s 3.06 promila

IDEJA ZA VIKEND: Dani dinosaura 13. i 14. travnja na BRIJUNIMA