in

NOVIGRAD: Na teniskom turniru “Edvard-Roman Glogovšek“ prikupili 2.500 eura donacija

Foto Grad Novigrad

U subotu 16.9., na tenis terenima Teniskog kluba Novigrad–Cittanova, održalo se drugo izdanje memorijalnog turnira “ Roman Edvard Glogovšek “. Ovaj memorijalni turnir prvi put je organiziran prošle godine u spomen na poznatog Novigrađanina, Edvarda-Romana Glogovšeka, velikog zaljubljenika u tenis.

Na drugom izdanju memorijalnog tenis turnira sudjelovalo je 19 parova iz cijele Istre, Karlovca, Zagreba, Slovenije i Austrije. Tijekom cijelog dana, na teniskim terenima u Karpinjanu, igrali su se atraktivni mečevi, a u napetom finalnom susretu, rezultatom  2-1 u setovima, od para Duje Batistić i Mario Benčić uspješniji je bio par u sastavu Alen Bill i Roman Glogovšek mlađi.

Natjecatelji su pohvalili organizatore Tenis klub Novigrad–Cittanova na odličnoj organizaciji ovog memorijalnog teniskog turnira, u pravoj sportskoj atmosferi s odličnim timskim druženjem.

Kao i prošlogodišnje izdanje, drugo izdanje memorijalnog teniskog turnira parova “Edvard-Roman Glogovšek“ imalo je humanitarni karakter. Svi sudionici, igrači i publika, donirali su sredstva čime je prikupljen novčani prihod od 2.500 Eura, koji će se donirati Domu za starije osobe u Novigradu, s ciljem nabavke pomagala za slabije pokretne osobe, objavio je Grad Novigrad.

voda pixabay špina ilustracija

U četvrtak 21.9. bez vode dio Musaleža

vrsar općinska uprava foto tanja kocijančić

Općina Vrsar otvorila natječaj za stipendije