in

NOVIGRAD: Veselo druženje stolnotenisača i karatista

Na zajedničku inicijativu novigradskih Karate i Stolnoteniskog kluba proteklog tjedna održano je zajedničko sportsko druženje ovih udruga i to već drugi put po redu.

Zajedničkim druženjem članovi oba novigradska kluba pokazali su da je sport zapravo nešto više od samog treninga i natjecanja, odricanja i napora, sport je u prvom redu način življenja i druženja. Tako su u popodnevnom  terminu  treninga više od tridesetak članova oba kluba imali priliku upoznati se  sa vještinama koje gaje u pojedinom klubu  a svi zajedno imali su priliku zaigrati prigodni  stolnoteniski turnir u igri parova sa nešto modificiranim pravilima.

U više od tri sata druženja i igre pokazali su da ova hvalevrijedna inicijativa mogla bi biti i smjernica kako bi se svi sportaši grada Novigrada mogli u predblagdansko vrijeme međusobno zabavljati  i družiti. Nakon aktivnog druženja svim sudionicima podijeljene su slatke sportske nagrade a nakon proglašenja najboljih, svi zajedno  počastili su se slatkišima i kolačima koje su sami donijeli.

-Zahvaljujemo se još jednom i svim prisutnim roditeljima koji su radost druženja podijelili sa svojom djecom. Želimo svima puno sportskih uspjeha u i u drugom dijelu sportske sezone a svima Vama koji pratite naš rad i pružate podršku želimo sretne i vesele Blagdane i Sretnu Novu 2020.godinu, poručio je trener stolnotenisača Zoran Holik.


NOVIGRAD: Za ravnateljice opet imenovane Morena Moferdin i Mirjana Andrilović

Uoči CROATIA CUPA u Poreču – Lino Červar: “U gradu sporta osjećamo se kao kod kuće“