in

NOVIGRAD: Veteranska bronca za stolnotenisača Zorana Holika

Sanela Katalinić i Zoran Holik

U povodu obilježavanja Dana grada Umaga, uz ostale sportske manifestacije održan je i drugi po redu Međunarodni stolnoteniski turnir koji je okupio blizu pedesetak seniora i seniorki te natjecatelja veterana iz Italije, Slovenije i Hrvatske. U odličnoj sportskoj atmosferi umaške dvorane susreti su se odigravali sve do kasnih poslijepodnevnih sati tako da je svatko imao priliku igrati mnoštvo mečeva po skupinama ali i u tzv. apsolutnoj kategoriji.

Za Stolnoteniski klub “Novigrad“ u kategoriji seniorki nastupili su Frida Sivinjski Ladišić, ujedno i najmlađa natjecateljica turnira, koja nažalost nije uspjela proći skupinu pa je vrlo brzo ispala iz daljnjeg natjecanja.

U istoj kategoriji boje novigradskog kluba branila je i Sanela Katalinić koja nažalost sa samo jednim osvojenim setom nije uspjela proći u glavni žrijeb, no natjecanje je nastavila i u apsolutnoj kategoriji. Kao jedina  seniorka koja je nastupila u dvije kategorije i jedna od rijetkih koja nastupa redovito na skoro svim natjecanjima, prepoznata je od strane organizatora, koji joj je darovao prigodan i vrlo vrijedan sportski poklon.

Uz njih za novigradski klub u kategoriji veterana nastupio je i Zoran Holik koji sa dvije pobjede i dva poraza u skupini nažalost nije prošao u glavno natjecanje, no u kasnijem je dijelu apsolutne kategorije osvojio broncu utješne skupine.

Druženje svih natjecatelja i natjecateljki  nastavljeno je uručenjem osvojenih odličja najboljima te podjelom pehara pobjednicima a na kraju i zajedničkom večerom  koju je organizator priredio za sve učesnike.

Idućeg vikenda u Osijeku na rasporedu je novi veliki stolnoteniski turnir rekreativaca na kojem će nastupiti i članovi novigradskog kluba a tjedan nakon toga najmlađi članovi novigradskog kluba nastupit će u Puli na “TOP 8“ najboljih u Istarskoj županiji.

Tehnički pregled traktora u TARU 18. svibnja

Film „SINE MOJ“ i tribina o manipulaciji djecom – TATA DARIO IZ POREČA putuje 1.600 km da bi jednom u 2 mjeseca na 2 sata vidio svog sina