in

Novigrađani uspješno sudjelovali na stolnoteniskom kampu istarskih klubova u Poreču

Stolnoteniski kamp za mlađe selekcije svih klubova Istarske županije održan je u subotu u novoj sportskoj dvorani Žatika u Poreču. Organizatori kampa bili su stolnoteniski klubovi “Jadran” iz Poreča i “Vrsar” te Stolnoteniski savez Istarske županije. Na 10 stolnoteniskih stolova sudjelovalo je blizu dvadesetak igračica i igrača iz većine istarskih klubova. Iz Stolnoteniskog kluba “Novigrad“ nastupili su Liam Labinjan, Raul Dominik Holik, Leon Kajinić i David Bogojević. 

Program treninga i njegovo provođenje izradili su treneri Miroslav Šušljik i Miodrag Banjac a u radu kampa aktivno je sudjelovao i trener Zoran Holik, kao i sparing partneri Željka Sloković, Martina Rioža, Leon Španić, David Šverko i Jan Grujović.

Naglasak okupljanja bio je na analizi taktičko-tehničkog znanja i stolnoteniskih vještina. Uvjeti za održavanje kampa bili su odlični, a sportska dvorana Žatika udovoljila  je svim potrebama u ovoj izuzetno osjetljivoj situaciji i sve je provedeno po svim propisanim epidemiološkim mjerama.

Porečani Ivan Diklić i Matija Lisec najbolji na atletskoj utrci 2. Pula Marathon

NOVIGRAD: Giovanni Cernogoraz najbrži strijelac na natjecanju STEEL CHALLENGE