in

Novigradski stolnotenisači na Prvenstvu Hrvatske – Leonori Petek brončana medalja

Proteklog vikenda, točnije u nedjelju 4. srpnja, STK Vrsar bio je ponovo domaćin stolnoteniskom natjecanju PIG Regije za plasman na prvenstvo Hrvatske. U prekrasnoj novootvorenoj sportskoj dvorani u Vrsaru turnir je održan u ukupno četiri kategorije mlađih kadeta i mlađih  kadetkinja te juniora i juniorki. Natjecanje je okupilo više od tridesetak stolnotenisača i stolnotenisačica iz Primorsko-Istarske-Goranske regije.  

U kategoriji mlađih kadeta za Stolnoteniski klub “Novigrad“ nastupili su Liam Labinjan, Leon Kajinić i Dominik Bartolović dok je u kategoriji mlađih kadetkinja nastupila Leonora Petek. Iako nisu izborili plasman na Prvenstvo Hrvatske svojom igrom pokazali su da uvijek blizu vrha, a Leonora Petek uspjela je domoći se i brončanog odličja s ovog natjecanja.

U kategoriji juniora novigradski klub ovoga puta imao je dva svoja predstavnika, Davida Bogojevića i Raula Dominika Holika. Njihov nastup na turniru bio je iznimno zahtjevan jer su obojica tek prva godina juniora pa je ovaj put sve bilo podređeno sakupljanju pozitivnog sportskog iskustva.

Idućeg vikenda očekuju ih ekipni kvalifikacijski turniri PIG regije za PH i to u Opatiji, na kojem će nastupiti i novigradski mladi stolnotenisači i stolnotenisačice. Nakon toga  predstoji im još ljetni kamp u Novigradu nakon kojeg svi članovi kluba odlaze na zasluženu ljetnu pauzu.

KRNICA: Otvoren info punkt TZ-a

Foto MUP

Jurio Ipsilonom preko 200 km/h, pa zaradio “paprenu” kaznu