in

Novigradski stolnotenisači u Vrsaru na kvalifikacijama za Prvenstvo Hrvatske

Foto Stolnoteniski klub Novigrad u Vrsaru

Proteklog vikenda Vrsar je bio domaćin kvalifikacijskom turniru regije za mlađe kadete i mlađe kadetkinje te juniori i juniorke, koji su se nadmetali za plasman na prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu. Na turniru nastupilo je  blizu tridesetak natjecatelja u dvije uzrasne kategorije iz devet klubova Primorsko-Goranske i Istarske županije. Za stolnoteniski klub “Novigrad“ nastupili su Evan Andreašić i Dominik Bartolović. Nažalost, obojica su zaustavljeni u natjecanju po grupama. No valja naglasiti da je Evan godinu dana bio mlađi od svojih protivnika, dok je Dominik po prvi puta nastupio u juniorskoj kategoriji iako je još uvijek kadet.

Idućeg vikenda na rasporedu je Pojedinačno prvenstvo Istarske županije za sve kategorije natjecatelja u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji pa se novigradski STK nada i prvim medaljama u ovoj sportskoj sezoni.

Foto Stolnoteniski klub Novigrad u Vrsaru
Foto Stolnoteniski klub Novigrad u Vrsaru

Ovim putem podsjećamo na još jedan iznimno zanimljiv stolnoteniski događaj. Naime, u četvrtak 23.02.2023. u Vrsaru u novoj sportskoj dvorani Saline s početkom u 15 sati održat će se susret stolnoteniskih reprezentacija Hrvatske i Španjolske. Pozivamo sve ljubitelje stolnoteniskog sporta a posebno mlade stolnotenisače i stolnotenisačice da dođu i podrže našu reprezentaciju koja traži plasman na Prvenstvo Europe.

Policija pozorava na prijevaru putem lažne stranice e-Građani

booktižin booktiga poreč

Skraćeno radno vrijeme Gradske knjižnice Poreč