in

Novigradski stolnotenisači započeli novu sezonu turnirom za sv. Pelagija

Turnir u Novigrad

Proteklog vikenda stolnotenisači i stolnotenisačice iz Novigrada započeli su sa svojim sportskim aktivnostima te tako najavili početak nove sportske sezone. Prvo je na rasporedu bio trodnevni stolnoteniski kamp za mlađe kategorije koji je uspješno održan u novigradskoj sportskoj dvorani. Od petka do nedjelje naglasak na aktivnostima u kampu bio je na kondicijskom treningu te usavršavanju tehnike stolnog tenisa. Vrhunac priprema bio je u nedjelju u povodu proslave Sv. Pelagija i dana grada Novigrada, kada je održan i stolnoteniski turnir za mlađe kategorije te za seniore i seniorke.

Pobjedu u mlađim kategorijama odnio je Dominik Bartolović, drugu poziciju zauzeo je Evan Andreašić dok su treće mjesto podijelile Elani Kozmi i Katia Atanasić, svi iz Novigrada. U kategoriji seniora najbolji je bio Fabio Brunetta (Italija), drugu poziciju zauzeo je Besim Topić iz Novigrada, dok su treću poziciju podijelili Kazimir Miro Luk iz Novigrada i Željko Majs iz Poreča.

Na turniru je nastupilo blizu dvadesetak natjecatelja iz Poreča, Nove Vasi, Umaga, Kaštela, Kaštelira i Novigrada te gosti iz Italije, Slovenije i SAD-a. Zajedničko druženje svih natjecatelja nastavljeno je i nakon sportskog dijela, zakuskom koju su odlično organizirali domaćini te sponzori kojima se ovim putem zahvaljujemo.

Foto Valamar Rivera Pr

Čak 81 milijun eura uložio je Valamar u kamp u Funtani

Marko Horvat - privatni album

Marko Horvat iz Poreča najbrži Hrvat u Finskoj na Polu-ironmanu