in

Odličan završetak nogometne jeseni u Novigradu: Odmor nakon zasluženog prvog mjesta

Foto Grad Novigrad

Vrijeme je za jesenski odmor naših nogometaša i vrijeme je za čestitke. U jesenskom dijelu prvenstva 3. ŽNL Sjever, seniori nogometnog kluba Novigrad 1947 završavaju na 1. mjestu, a seniori nogometnog kluba Dajla na 5. mjestu, u vrhu liste 1.ŽNLI.

Novigradski nogometni klub Novigrad 1947 od početka natjecanja u Trećoj županijskoj ligi – sjever glasio je za jednog od favorita za osvajanje naslova. Trener Matija Magdić sa svojom raspoloženom ekipom igrača svaku utakmicu završio je uz glasnu podršku UUUULTRASA. Nakon desetog odigranog kola, slijedi im pauza od prvenstvenih utakmica, ali ekipa će nastaviti trenirati i najavili su i igranje u prijateljskim utakmicama.

NK Dajla kraj jesenskog dijela prvenstva u Prvoj županijskoj ligi Istra dočekao je na petom mjestu, ali za novi tim u ligi, ostvarili su odličan rezultat, uz napete utakmice do kraja i malu bodovnu razliku. Vjerujemo da su brojne pobjede i često stopostotni rezultati u gostima, uz angažman trenera Hrvoja Lončarevića i aktivnu ekipu, najava odličnih rezultata u nastavku sezone.

Foto Udruženje obrtnika poreč

Čelnici Udruženja obrtnika Poreč na 35. Kongresu ugostitelja – Evo što su sve tražili od Vlade

Foto Crveni križ

BUJE: Akcija darivanja krvi prvog dana prosinca