in

PEH za Porečanke: Kuglačice podijelile bodove s Podravkom

U subotu su kuglačice Istre ugostile ekipu Podravke iz Koprivnice i igra je završila podjelom bodova, odnosno rezultatom 4:4.

-Kada imate 4 dobivena poena u odnosu na protivnika nakon 3 sata igre i bačenih ukupno 1.440 kugli i o gubitku boda odlučuje taj zadnji hitac onda stvarno se to zove PEH, komenirali su iz Ženskog kuglačkog kluba Istra Poreč.
 

Prvi blok igračica Martina Legović Matošević (543) i Nikolina Pavlaković (544) završavaju rezultatom 1:1 i sa 16 čunjeva u minusu. Drugi blok igračica Klara Sedlar (583) i Valentina Pavlaković (260) koju u 61 hicu mijenja Maja Nanić (261), pobjeđuju dva nula, anuliraju minus u čunjevima i dovode ih u plus 17. 

U treći blok ulaze dvije najbolje igračice Istre, Marijana Liović i Nataša Ravnić, normalno je za očekivati kod rezultata 3:1 i plus 17 čunjeva da će utakmica završiti 7:1.  Međutim tako nisu razmišljale protivnice, koje su se grčevito borile do zadnjeg hica. Marijana uspjeva isčupati poen ali s istim rezultatom kao i protivnica (558), dok Jelena Kolarić (581) iz Koprivnice pobjeđuje Natašu (563) za 18 čunjeva i sa srećom da joj je devetka pala u zadnjem hicu i tako ukupno s jednim čunjem viška donosi svojoj ekipi bod.  


Istra 3312: Podravka 3313

Najuspješnija igračica Istre bila je Klara Sedlar s 583 oborenih čunjeva, a kod gošći Jelena Kolarić s 581 oborenim čunjem.
Slijedeći vikend Istra gostuje u Karlovcu kod ekipe Karlovac. 

FUNTANA/VRSAR: Brojne medalje za ritmičarke kluba GALATEA

ČERVAR PORAT: Razbojnici mladića udarili i pokrali