in

POREČ: 17 nagrada za Plesni studio Unique na Dalmatian cupu

Foto Plesni studio Unique

Proteklog vikenda plesačice Plesnog studija Unique iz Poreča sudjelovale su na Dalmatian dance cupu u Splitu te ponovno ostvarile zapažene rezultate.

Foto Plesni studio Unique
Foto Plesni studio Unique

Kao i uvijek prvo ističu rezultate mlađih djevojčica gdje je Lena Pršeš osvojila 1. mjesto u disciplini open djeca 2 s koreografijom Powerline , 1. mjesto u disciplini lyrical s koreografijom Never Enough kojom se ujedno i kvalificirala na Gala nastup te je osvojila 2. mjesto s kolegicom Stefani Fariš u disciplini acro dance sa koreografijom Run boy run. Stefani također se natjecala kao solistica i u kategoriji acro dance s koreografijom Bird box zauzela 1. mjesto.

U disciplini lyrical duo predstavile su se i na tom putovanju najmlađe djevojčice Monika Majkić i Ena Kalac te osvojile visoko 2. mjesto s koreografijom Somewhere only we know, dok je također u disciplini lyrical Leona Koraca osvojila 3. mjesto.

Juniori i seniori također su bili veoma uspješni u solističkim nastupima. Najstarija plesačica koja je ujedno i pomoćna trenerica, zauzela je 1. mjesto u disciplini lyrical koreografijom Where is my love, te 3. mjesto u disciplini open s koreografijom Feel.

Luana Ramaja osvojila je 3. mjesto koreografijom La Estrella kao i Rea Biogradlija koja je također 3. s koreografijom Smooth criminal, dok je sa koreografijom Let’s get loud zauzela peto mjesto.

Sara Kocijančić zauzela je 2. mjesto u disciplini acro dance s koreografijom Sand, a njihovo jedini muški predstavnik Ivan Bošnjak i njegova partnerica Sara Žufić zasjali su na 1. mjestu u disciplini duo lyrical s koreografijom Take me to church.

Plesači su izveli četiri grupne koreografije od kojih je koreografija naših mlađih djevojčica What about us osvojila 1. mjesto i ušla u gala nastup, a koreografija iste grupe Don’t you worry child također je osvojila 1. mjesto. Grupa juniora predstavila se s dvije koreografije i bila izuzetno uspješna te su osvojili 1. mjesto koreografijom Dawn of Ma i 2. mjesto koreografijom Kao u snu.

-Bitno je istaknuti kako smo izrazito ponosni na nastup Lene Pršeš na Gala večeri koja je osvojila 2. mjesto među 30 najboljih koreografija natjecanja u disciplini djeca te time dokazala da kontinuirani rad i trud na kraju budu nagrađeni. Još jedanput čestitke Leni i njezinim voditeljicama. Završilo je još jedno natjecanje prepuno novih iskustava a plesačice vrijedno nastavljaju sa svojim radom jer sezona natjecanja se nastavlja te im ovim putem želimo puno uspjeha u daljnjem radu, poručili su iz plesnog studija.

Učenici Umjetničke škole Poreč pobijedili na međunarodnom festivalu Dani harmonike

Istra: Oduzela prednost prolaska mopedu. Vozač završio u bolnici s teškim ozljedama