in

POREČ: Finidini učenici slave pobjedu na istarskom natjecanju u odbojci na pijesku

Foto OŠ Finida Poreč

Učenici i učenice Osnovne škole Finida sudjelovali su na županijskom natjecanju u odbojci na pijesku koje se održalo 12. lipnja 2024. godine u Umagu. Mentori učenicima bili su Marija Grbić i Martin Šuran.

odbojka
Oš Finida Poreč – odbojkašice na pijesku

Djevojčice 5. – 8. razreda su u žestokoj konkurenciji od 15 ekipa osvojile 3. mjesto. Ekipa je nastupila u sljedećem sastavu: Mia Rananović, Katja Martinčević, Tara Šarac, Arba Memčaj i Ena Kozomara.

Dječaci 5. – 8. razreda su se borili do samog kraja i među 5 prijavljenih ekipa osvojili 1. mjesto. Članovi pobjedničke ekipe su: Filip Šarac, Vibor Poropat, Filip Ritoša, Ajdin Džafić i Luka Deković.

odbojka na pijesku
Pobjednička ekipa iz OŠ Finida Poreč

-Ovo je bio prvi put da se Osnovna škola Finida prijavila na ovo natjecanje, a ostvareni rezultati su izvrsni i nadmašuju sva očekivanja. Škola je izuzetno ponosna na uloženi trud i postignuti uspjeh svojih učenika i učenica. Uvjereni su da će i ubuduće ostvarivati dobre rezultate i postizati zapažene uspjehe. Čestitamo odbojkašima i odbojkašicama na ovom fantastičnom postignuću, poručili su iz škole.

Osnovna škola Finida - Četvrtaši na terenskoj nastavi

POREČ: Finidini četvrtaši na terenskoj nastavi upoznali tri hrvatska grada

Foto Istarska županija

Skupština Istarske županije povećala proračun za 26 milijuna eura: U prvom planu investicije u obrazovanje