in

Poreč ima prvakinju Hrvatske – Gresa Ramadani putuje na Svjetsko prvenstvo u ritmičkoj gimnastici

Foto Grad Poreč

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić održao je prijem za juniorsku prvakinju Hrvatske u ritmičkoj gimnastici Gresu Ramadani. Prijemu su se pridružili i predsjednik Sportske zajednice Grada Poreča Aleksandar Beaković i tajnik Zoran Jendrašić, kao i Gresina trenerica Laura Božić.

Ramadani će, nakon uvjerljive pobjede na sva tri kola Cro gym lige te zlata na prvenstvu Hrvatske, pod vodstvom trenerice Božić predstavljati Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u ritmičkoj gimnastici koje će se održati 7.-9. srpnja u Rumunjskoj. Boje Hrvatske će braniti u tri, od ukupno četiri, vježbe i to s obručem, loptom i trakom.

Kako je na prijemu rekao gradonačelnik, ovim je rezultatima Klub ritmičko-sportske gimnastike Poreč opravdao titulu vodećeg kluba regije, ali i jednog od najboljih u Hrvatskoj. 

– Inspiracija si za sve mlade sportaše i sportašice u našem gradu jer dokazuješ da se rezultati ostvaruju kroz predanost, strast i kontinuirani rad. Tvoj uspjeh ne samo da nas čini ponosnima, već i motivira, pa se zahvaljujem kako tebi, tako i trenericama, ali i obitelji i svima onima koji su ti podrška na ovome putu, jer si istovremeno odlična i u školi., rekao je Peršurić.

Na prijemu je bilo govora o budućem putovanju na Svjetsko prvenstvo, potom potrebama kluba u smislu opreme i logistike, te daljnjim planovima. Gresa je rekla kako se već naveliko priprema za buduće Svjetsko prvenstvo, a pred njom je i polazak u srednju školu u Poreču, kako bi mogla nastaviti trenirati. I, iako bude ponekad naporno balansirati sve obaveze, voli se baviti ovim sportom, a uz podršku obitelji, prijatelja, učitelja i trenerica sve je lakše, priopćeno je iz Grada Poreča.

Foto Dječji vrtić Morski konjić Tar

TAR: Veselo na završnoj svečanosti vrtića Morski konjić

kaštelir labinci osmaši učenici odlikaši

KAŠTELIR: Prijem i darovi za najbolje učenike – dobitnike “zlatnog pera”