in

POREČ: Maximvsi na Državnom prvenstvu za mlađe kategorije

Foto Atletski klub Maximvs

Proteklog vikenda u zagrebačkoj atletskoj dvorani na velesajmu održana su dva Dvoranska prvenstva Hrvatske i to u subotu za kadete i kadetkinje u organizaciji AK Agram, a u nedjelju za mlađe kadete i mlađe kadetkinje u organizaciji AK Zagreb.
Porečki Maximvsi nastupili su samo drugoga dana natjecanja i to sa svoja dva mlađa kadeta.Jakov Horvat nastupio je u disciplinama 60 m i 200 m.Na 60 m zauzeo je ukupno 10. mjesto rezultatom (8,68), dok je na 200 m bio ukupno8. istrčavši novi osobni rekord (29,19).Arian Matić sudjelovao je u utrci na 800 m i bio ukupno odličan 7. sa rezultatom 1:33,27
Čestitke dečkima na odličnim nastupima!

Kadetkinje Hana Mršić i Francesca Bernobić ujedno i kandidatkinje za medalje nažalost su morale u zadnji čas otkazati nastupe zbog bolesti.Ostaje žal zbog njihovih otkazanih nastupa, posebno nakon završenih njihovih disciplina, gdje su rezultati pokazali i potvrdili kako bi se obje okitile madaljama, samo je pitanje kojega sjaja.Još jedan motiv više za pojačati treninge i spremiti se za državno prvenstvo na otvorenome!

Lana Brčić - Foto USB

Porečke USB-ovke odlične na natjecanju u Sloveniji – briljirala Lana Brčić

Foto Istarska županija

Istarska županija financira vrijedan EU projekt Industrijsko-obrtničke škole Pula