in

POREČ: MOT-ovke ponovno zasjale zlatom u Zagrebu

Foto MOT Poreč

Plesačice Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08 iz Poreča na natjecanju “Winter Zagreb” prošle su subote, 10. prosinca 2022. osvojile čak sedam zlatnih medalja! I vratile se, naravno, obogaćene novim plesnim iskustvom i napunjene sjajnom energijom. Na najviše postolje popele su se:

U kategoriji Lyrical:  skupina Diamonds s koreografijom “Frozen” , skupina Divas s koreografijom: “Rise up”, skupina Angelss koreografijom “Waves” i skupina Infinity s koreografijom “Traitor” .

U kategoriji ShowdanceAngels Infinity sa zajedničkom koreografijom “The greatest showman” i solistica Antonia Sudaš s koreografijom “One night only”.

U kategoriji Acro dance nastupila je solistica Nika Jurišević s koreografijom “Unstoppable”.

Osim osvojenih čak sedam prvih mjesta, koreografije voditeljice Chiare Pisak,  “Rise up” skupine Divas i zajednička koreografija skupine Angels i Infinity  “The greatest Showman” ,  plasirale su se u top 30 najboljih koreografija od preko 400 koreografija, odnosno na Gala večer održanu u nedjelju 11.12.2022.

Nakon izuzetno uspješnog i uzbudljivog vikenda, Studio za izvedbene umjetnosti “Mot 08” i ovom prigodom zahvaljuje na podršci,  svima koji su pomogli u organizaciji natjecanja, roditeljima i Gradu Poreču koji  godinama financijski podržava rad Udruge.

I na kraju, želite li se uvjeriti zašto su baš cure ”Mot-a 08” među najboljima, evo prigode! MOTine nastupaju u utorak 20.12.2022.  na božićnoj plesnoj produkciji Udruge  “Motina i snježno kraljevstvo” u kazališnoj dvorani  Pučkog otvorenog učilišta,  ali i na otvorenom i to  22. 12.20222. na porečkom  Adventu !

Foto Stolnoteniski klub Vrsar

Odlični rezultati mladih vrsarskih stolnotenisača u Umagu

Foto Gradska knjižnica Poreč

Radionica za djecu u Poreču: “Drvce kao iz priče” u knjižnici