in

POREČ: MOTine okitile se sjajnim odličjima na “Zagreb Christmas Ballu“

Foto Plesni studio MOT Poreč

Pet osvojenih zlata, pet srebrnih odličja i jedno treće mjesto. Sve to začinjeno novim plesnim iskustvom osvojile su plesačice Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08 iz Poreča prošle subote na natjecanju “Zagreb Christmas Ball 2023”.
”Dolls” – najmlađa skupina na podiju raznježila je publiku, a i žiri ostavila bez daha. S koreografijom ”Voila” autorice Hane Čekić osvojile su uvjerljivo prvo mjesto.

Foto Plesni studio MOT Poreč
Foto Plesni studio MOT Poreč

”Diamondsice”, već iskusne MOTove plesačice, dva su puta stale na postolje. Najbolje u kategoriji bile su s koreografijom „ Goodbye“ , a treće su mjesto osvojile s koreografijom „Simply the best“. Za obje je koreografija zaslužna Aleksandra Hodak.
Najbrojnija skupina „Divas“ osvojila je dva prva mjesta s koreografijama „Lift me up“ lyrical – formation children i „Mambo“ Jazz formation children autorice Chiare Pisak.

Najveselija skupina „Dreams“ voditeljice Nine Cerin osvojila je drugo
mjesto s koreografijom „Motion“ u disciplini Lyrical – children.
”Angels-ice” su oduševile publiku s koreografijom „Tough lover“ te se popele na visoko drugo mjesto u disciplini Jazz dance – Formation juniori. A iskusne MOTine, skupina „Infinity“, digla je publiku na noge svojom koreografijom „One world“ u disciplini Show dance – seniori te osvojila drugo mjesto.

Foto Plesni studio MOT Poreč
Foto Plesni studio MOT Poreč

Kombinacija skupina „Angels i Infinity“ ponovno je bila dobitna. S odličnom koreografijom ”Soldier” Chiare Pisak ove iskusne MOTine bile su najuvjerljivije i osvojile prvo mjesto u kategoriji Open formation juniori! Peto su mjesto pak osvojile u kategoriji Show dance formation juniori s koreografijom „The greatest showman“.

I dueti Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08, pod vodstvom Chiare Pisak, ostvarili su zapažen uspjeh. Plesačice Ria Babahmetović i Viktorija Strnad s koreografijom „Sweet child of mine“ osvojile su drugo mjesto u kategoriji Lyrical mini duo, a isto postolje, dakle zapaženo drugo mjesto, osvojile su i Ani Helen Galić i Elena Krajcar s koreografijom „Lollypop“ u kategoriji show dance mini duo.

Članice Studija i voditeljice i nakon ovog zahtjevnog, ali uspješnog natjecanja zahvaljuju volonterima Mateji Pršurić, Andreji Uskoković i Dinu Matoševiću koji su uz veselu atmosferu, malim plesačicama pružali iskrenu podršku i pomoć.
”MOT 08” koristi i ovu prigodu da zahvali Gradu Poreču, roditeljima koji su bili uz cijeli tim Studija tijekom natjecanja, te pekari Royal iz Višnjana koja je s doniranim pekarskim proizvodima osigurala slatki početak natjecateljskog dana.

Velika zahvala ide i donatorima – tvrtkama Dimač d.o.o. (Pekara Royal), Mio dentista d.o.o. (Identa klinika) i Pro consulting d.o.o. koji su pomogli u plaćanju troška autobusa.

I da, tu još nije kraj! Možda je sa “Zagreb Christmas Ball” završila natjecateljska sezona za 2023, ali za MOTine ne staju! Članice Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08  i ove godine spremaju čarobnu božićnu priču! Božićna produkcija „Doktor Jabuka i tajna božićna poruka“ , rađena je prema priči Slavka Sobina i na programu je 16.12.2023. u 18 sati u  Dvorani Intersport u Zelenoj laguni.

Foto Teatar Naranča “Šesta noć

Teatar Naranča poziva danas, 5.12., na premijeru predstave “Šesta noć prosinca”

noćna prometna policija nesreća noć mrak mračna

Na cesti Baderna-Pazin: Sletio van ceste, udario u stupić pa u autobus. Krivi su “promili”