in

POREČ: NK Jadran sutra dočekuje NK Vinodol

Foto NK Jadran

Nogometaši porečkog Jadrana u subotu u na svom stadionu 17:00 dočekuju NK Vinodol u utakmici 17.kola 3.HNL Zapad. Porečani su pobjedom nad Rudarom nastavili utrku sa Crikvenom i Grobničanom za vrh treće lige.

U šestoj utakmici proljetnog dijela prvenstva očekuje ih dvoboj protiv gostiju iz Novog Vinodolskog u koji ulaze kao blagi favoriti. Trener Šuran i njegova ekipa su svjesni da u sportu ulogu favorita treba opravdati na terenu, te da ih očekuje tvrda i teška utakmica protiv ekipe sa kojom su u prvom dijelu prvenstva remizirali.

Mladi napadač Andrea Maružin nakon dobro izvedbe u prethodnim nastupima najavljuje sutrašnju utakmicu: “U prošlom kolu smo išli smo u Labin po tri boda i na kraju ih zasluženo uzeli na jednom od težih gostovanja u lizi. Utakmica je bila tvrda kao i svaka protiv Rudara, ali smo krenuli odlučno da se vratimo u Poreč sa pobjedom. Sutra nas čeka još jedna tvrda i teška utakmica kad nam u goste nam dolazi čvrsta momčad Vinodola. Sa njima smo u gostima remizirali 3-3, unatoč tome da smo bili bolji protivnik i u toj utakmici nezasluženo ostali bez dva boda. Mi sutra želimo ući u utakmicu kao ekipa koja se bori za naslov i pokazati tko je gazda na Velom Joži, dati sve od sebe da uzmemo važna 3 boda sa kojima ćemo i dalje biti na vrhu prvenstvene tablice.”

NK Jadran će i sutra svojim navijačima i simpatizerima omogućiti live stream utakmice, link će biti dostupan na klupskoj Facebook stranici. 

Škola nogometa također nastavlja sa svojim natjecanjima, u kojima će starije klupske kategorije biti domaćini i gostovati na Krku, dok će mlađi gostovati u Bujama, Umagu i Livadama.

SUBOTA 10.10.

10:00 – U13A – NK Jadran Poreč – NK Lokomotiva Rijeka (Zelena laguna)
10:30 – U13C – NK Funtana – NK Umag (Funtana)
11:30 – U15 – NK Jadran Poreč – NK Lokomotiva Rijeka (Zelena laguna) 

Premijer u Istri: Do 1. srpnja gotova gradnja Istarskog ipsilona u punom profilu, za očuvanje radnih mjesta 680 milijuna kuna

Na Rtu Kamenjak u tijeku vojna vježba „ŠTIT 21“