in

POREČ: Odbojkašice oduševile na međunarodnom turniru u Italiji

Odbojkaški klub Poreč

Još jedan vikend, još jedna prilika za mlade odbojkašice iz Poreča. Ovaj put, njihova destinacija bila je Italija, gdje su sudjelovale na međunarodnom turniru u organizaciji amaterskog sportskog društva – Sloga Tabor. Turnir je od posebna značenja jer je posvećen legendarnom odbojkašu ovih prostora i velikome čovjeku, Sergiju Veljaku.

U otvarajućoj utakmici u prvome setu protiv slovenske ekipe TPV Volley Novo Mesto nije krenuo po planu za naše djevojke. Unatoč žestokoj borbi, nisu uspjele osvojiti taj set, što je rezultiralo gubitkom koncentracije i konačnim porazom od 3:0. No, nisu se predale.

Druga utakmica protiv iskusnije slovenske ekipe, ŽOK Krško, također je bila izazovna. Unatoč tome, naše odbojkašice su pokazale izvanrednu borbenost i hrabrost, ali su na kraju ipak morale prihvatiti poraz i prepustiti tri boda suparnicama.

Drugi dan turnira donio je novu priliku za naše djevojke, ovaj put protiv favorizirane talijanske ekipe Zalet. Pokazale su iznimnu borbenost i odlučnost na terenu te su uspjele pružiti jak otpor talijanskim suparnicama. Na kraju su morale priznati poraz, ali su ostavile srce na terenu i zaradile zaslužene pohvale.

Unatoč rezultatima, vidljiv je veliki napredak naših odbojkašica, što je rezultat njihovog rada i truda. Želimo se zahvaliti organizatorima na pozivu za sudjelovanje na ovom prekrasnom turniru, koji je zaista bio izvrsno organiziran i za koji mislimo da je veoma važan jer sjeća na jednog odbojkaškog velikana. Također, pohvale svim protivnicama i njihovim trenerima na pokazanom fair playu i sportskom duhu. Osim toga, ističemo i podršku uprave Odbojkaškog kluba Poreč, kao i roditelja koji su prepoznali važnost sudjelovanja u ovakvim prijateljskim turnirima. Sigurni smo da će stečeno odbojkaško iskustvo igranja na međunarodnom turniru i ovakva podrška ostati u lijepom sjećanju našim djevojkama.

-Na turniru su sudjelovale naše djevojke: Martinčević Anamarija, Miloš Jona, Popović Natalija, Popović Petra, Lukšić Lucija, Došen Petra, Juić Nikolina, Juić Anđelina, Mihelčić-Šćulac Dora, Anić Laura, Kozomara Ena, Tubaković Mia, Mahić Hana, Vekić Borna. Svima njima upućujemo velike pohvale na njihovom entuzijazmu i predanosti na terenu.

Radujemo se budućim turnirima i nadamo se da ćemo i mi uskoro biti domaćini sličnog događaja. Do sljedećeg uzbudljivog vikenda, OK Poreč šalje sportske pozdrave svim ljubiteljima odbojke, poručili su iz Odbojkaškog kluba Poreč.

izbori palramentarni sabor ids 2024

IDS predstavio listu za parlamentarne izbore: “Borit ćemo se za još bolji život u Istri”

autizam bolest pixabay

U Poreču se obilježava Svjetski dan svjesnosti o autizmu – 2. travnja