in

POREČ: Odbojkašice poražene u Osijeku

Na gostovanju u Osijeku odbojkašice Poreča nisu uspjele ponoviti igru koju su prikazale prošle subote na parketu porečke Finide, čime su porazom zaključile prvi dio prvog dijela natjecanja Superlige.

Poraz od 3:0 (17; 13; 26) nažalost samo je potvrdio da u ovogodišnjem natjecanju nema predvidljivih rezultata i da će se borba za plasman u prvom dijelu natjecanja voditi do zadnjeg prvenstvenog kola, što pokazuje prvenstvena tablica gdje ekipe od četvrtog do posljednjeg osmog mjesta dijele samo dva boda.

Loš ulazak u utakmicu porečkih odbojkašica imao je utjecaj na cijeli tijek utakmice, pošto su domaće igračice preuzele potpunu kontrolu nad igrom te su sigurno i bez problema završile prva dva seta.

U trećem setu Porečanke su konačno krenule, pokazale su da mogu, ali nažalost nisu iskoristile tri set lopte, što je na kraju rezultiralo gubitkom seta i utakmice.

Sljedeće kolo u subotu, 30. studenog, Porečanke gostuju u Rijeci kod trenutno najbolje ekipe lige.

OK Poreč nastupio je u sastavu: Nina Boras, Yaasmeen Bedart-Ghani, Lea Banko, Mateja Vekić, Erika Momić, Larisa Pauletić, Ilaria Angelelli, Broke Morgan, Helena Plazinić i Rebecca Scoria.

Izvor: Odbojkaški klub Poreč

Općina Funtana zapošljava

Istarska županija pomaže nezaposlenima: Više od 500.000 kuna za samozapošljavanje