in

POREČ: Plesni studio Unique osvojio čak 22 nagrade na Istra Dance Openu, među kojima i titulu najbolje plesačice natjecanja

Foto Plesni studio Unique

Plesačice Plesnog studija Unique sudjelovale na Istra Dance Openu u subotu 25. svibnja. Od 13 koreografija, u Poreč su se vratile s čak 22 nagrade, uključujući i one specijalne.

Započet ćemo s najmlađim članovima. Skupina u uzrastu od 2 do 6 godina natjecanje je posjetila s koreografijom Barbie girl. Osim prvoga mjesta, plesačice su osvojile i srca sudaca i gledatelja, te dvije specijalne nagrade za najbolju grupu i najsimpatičniju točku.

Prva su mjesta u kategoriji cicibani osvojile i Asi Mofardin i Vita Laković s open duom kao i Izzy Rabak u kategoriji open solo.

U kategoriji lyrical solo juniori nastupile su Rea Biogradlija (1. mjesto) i Sara Žufić ( 2. mjesto). Sara je osvojila 1. mjesto u lyrical duo juniori sa svojim partnerom Ivanom Bošnjakom koji je osvojio specijalnu nagradu za najboljeg muškog plesača natjecanja. Njihovi su kostimi očarali sudce te im je dodijeljena specijalna nagrada za najbolju kostimografiju natjecanja. Viktorija Ligović osvojila je 1. mjesto sa svojim solom u disciplini open. Sara Kocijančić je osim acro sola, s kojim je osvojila 1. mjesto, plesala i showdance duo sa Ditom Šegon, s kojim su također osvojile 1. mjesto.

Seniorke Vita Prpić i Luana Ramaja natjecale su se u lyrical solo kategoriji u kojoj je Luana osvojila 2. mjesto, a Vita 1. Prva su mjesta osvojile i s preostala dva sola: Luana u kategoriji showdance, a Vita u openu. Najstarija plesačica Vita Prpić je svojim vrhunskim vještinama zaslužila  nagradu za najbolju žensku plesačicu cijelog natjecanja.

-To nije sve, naše su koreografije ostavile snažan dojam pa su nagrađene “BEST OF BEST” nagradama (top 6 koreografija cijelog natjecanja). Rea Biogradlija 6. nagrada, Luana Ramaja 5., Sara Žufić 4. i Vita Prpić 3. nagrada.

Čestitamo svim plesačima i marljivoj voditeljici Josipi Kalac te zahvaljujemo svim roditeljima na iskazanom povjerenju i podršci, a naša ekipa već iduću subotu odlazi u Kopar na natjecanje, poručuju iz Uniquea.

predavanje

Psihijatrica u Zdravom gradu Poreč: Narcisoidnost kod roditelja i djece kao crta osobnosti i poremećaj ličnosti

trgovina

Iz trgovina se povlači šunka zaražena opasnom bakterijom